Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jó befektetés egy Porsche 968?

Jó befektetés egy Porsche 968?

Figyelt kérdés

Emelkedni fog az ára idővel ?

[link]

2015. febr. 15. 09:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Persze, de csak ha teljesen eredeti. A képről én ezt nem tudom megmondani, nem értek a Porschékhoz.
2015. febr. 15. 09:14
 2/9 anonim ***** válasza:
38%
SEMMILYEN autó nem jó befektetés, ha nem őrizgeted 50 évig még a porszemektől is védve egy garázsban. Kb azzal hogy megveszed és kimész a szalonból esik 10%-ot az ára.
2015. febr. 15. 09:35
 3/9 A kérdező kommentje:
de ha vigyázok rá, az értékvesztést kizárhatjuk nem ??
2015. febr. 15. 10:02
 4/9 anonim ***** válasza:

2-es tévedsz.

Majdnem minden 25-30 év feletti autónak már emelkedik az ára. Ez a Porsche ugye különlegesség, szerintem sokkal olcsóbb már nem lesz, és ha nem is fogod eladni 30 ezer euróért, de vesziteni nem fogsz vele.

2015. febr. 15. 11:17
 5/9 anonim ***** válasza:

"Majdnem minden 25-30 év feletti autónak már emelkedik az ára."

Aha, akkor még érlelem kicsit az Opel Astrámat, aztán majd lepasszolom neked egy ötösért, oké? :D

Ha vigyázol rá, ha nem, akkor is veszít az értékéből, akármilyen autó, kivéve az az eset amit írtam. De még baromi sok idő kell ahhoz, hogy ez veterán autóvá váljon, nem 20 éves autókra mondják azt hogy veterán.

2015. febr. 15. 11:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja és nem azért mondom ezt, mert ellene vagyok hogy megvedd. Ha van rá pénzed és fenn is tudod tartani a kocsit, akkor hajrá, ha megtehetném én is vennék egy ilyet, kb gyerekkori álmom egy Porsche, de autóba nem véletlenül nem szoktak fektetni.
2015. febr. 15. 11:28
 7/9 anonim ***** válasza:
54%
ebbe a porsche-ba kár befektetni...ez a márka legalja......ezt csak maximum az elvetemült 968-as fanok fogják majd keresni....feltéve ha ők sem halnak ki addigra mire te eladnád......
2015. febr. 15. 12:37
 8/9 anonim ***** válasza:

"Aha, akkor még érlelem kicsit az Opel Astrámat, aztán majd lepasszolom neked egy ötösért, oké? :D"

Régebben a Ladákról is igy beszéltek, aztán egy jobb állapotú Lada már lazán fél millió, de vannak 1 millió forint felettiek is, pedig még nem is haltak ki annyira az utakról.

2015. febr. 15. 12:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Egy autó sohasem befektetés, hanem pénztemető.

Amennyibe a fenntartása kerül (ilyenolyan adó, biztosítás, egyéb lehúzás) ha egy métert sem megy, azt soha nem fogja visszahozni. Ha csak nem egy eredeti Benz Patentwagen lenne a befektetés tárgya... minden más csak veszti az értékét. Sosem hozza vissza azt, amibe az állagmegóvás kerül. Okoskodóknak: a klimatizált, pormentes, állandó páratartalmú "garázs" sincs ingyen, ha valami ritkaságot akarna valaki szalonállapotban őrizgetni.

2015. febr. 15. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!