Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a jobb autó ill....

Melyik a jobb autó ill. puncimágnes?

Figyelt kérdés
Dolgoztam, spóroltam, így 3 misi körül gondoltam autóra szánni, meg a mostani ér egy milliót. Arra gondoltam, megtartom, és veszek mellé inkább egy roadstert. Szerintetek melyik a vonzóbb a lányok számára? BMW Z3-Z4 vagy Porsche Boxster? Nekem a Porsche felé húz a szívem, de kicsit gagyin néz ki voltaképp a legjobb tulajdonsága miatt (középmotor).

2015. febr. 8. 21:00
1 2 3
 1/25 Sorsod Borsod válasza:
57%

Ott már gondok vannak, ha autó nélkül nem megy a csajozás.

alfahím

2015. febr. 8. 21:06
 2/25 anonim ***** válasza:
39%

Ha máshogy nem megy akkor kocsival kell csajozni.

Nem megvenni nehéz egyiket sem.

2015. febr. 8. 21:07
 3/25 anonim ***** válasza:
68%
Hát, a kölyöknek egy Marutija van, de minden héten új csajt hoz haza vele és olyan komoly bigék, hogy már csak a látványért megérte fiút nemzeni :)
2015. febr. 8. 21:07
 4/25 A kérdező kommentje:
És ha tudnátok, hogy van barátnőm! És eszem ágában sincs lecserélni a lányt, se megcsalni. :) Csak a véleményekre lennék kíváncsi!
2015. febr. 8. 21:11
 5/25 anonim ***** válasza:
96%

Akkor jó, hogy van barátnőd,

mert ezekben a törpeautókban úgysem lehet dugni!!

:)

2015. febr. 8. 21:16
 6/25 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem nincs neked semmid, csak egy ócska számítógéped, amivel a netre fel tudsz csatlakozni és itt játszod az agyad!
2015. febr. 8. 21:25
 7/25 A kérdező kommentje:
Bizonyára úgy van.
2015. febr. 8. 21:32
 8/25 anonim ***** válasza:
Nehéz döntés. Mindkettő puncimágnes, tehát szerintem válaszd azt amelyik jobban tetszik.
2015. febr. 8. 21:54
 9/25 anonim ***** válasza:
77%
Nőként szerintem mindegy, ugyanaz a kategória, a Porsche talán kicsit különlegesebb, BMW-ből sokat látni (ha nem is pont ilyet).
2015. febr. 8. 22:01
 10/25 anonim ***** válasza:
93%
Gondolkodás nélkül a Porschét választanám, és pont nem az érdekelne mi tetszik a nőknek, hanem hogy én jól érezzem magam.
2015. febr. 8. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!