Egy benzines autó vezetési élménye és hangja nem hasonlítható össze egymással! A benzines mindenképp jobb!
Ha hosszabb utazásokra kell az autó, akkor 320d, más esetben a benzines.
Hangra 2.3i
Nyomatékra 2.0d
Egyébként hétvégi krúúúzolásokhoz én is benzinest vettem, pontosabban egy e46-os 328i-t.
Gyönyörű mikor tilt a sor 6 :D
1-es
És akkor elárulom neked, hogy a 320D-t sokkal kellemesebb vezetni, hacsak nem versenyezni akarsz vele, mert csak akkor van előnyben a benzines.
Ha elém állítanák mind a kettőt és vihetem, amelyiket akarom, akkor a 323i.
Ha rám lenne bízva, mit vegyek, turbó benzines párti vagyok: mert az ötvözi a benzines pörgősségét a dízeles nyomatékával. Csak kár, hogy E46-ból nincsenek turbósok, és ezért inkább egy turbós Audit néznék ebben az árkategóriában és évjáratban, ritkábbak is mint a BMW-k. De nem akarok lebeszélni senkit, csak szerintem egyik sem az igazi (nekem).
Én jobban díjazom ha autópályán sem fogy el az erő meg mikor nagyobb sebességnél kell előzni, ezért dízel párti vagyok. ( ha meg csak a hang, megfelelő rendszerrel a dízelekből is lehet igazán szép hangot kihozni )
Ha meg a másik oldalát nézzük: Gyorsulás, érdemes például egy 335d-t megnézni a maga kategóriájában...
A sorhatost választanám, az nagyobb élvezet
(egy 320D tulaj...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!