Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek melyik autót vegyem?

Szerintetek melyik autót vegyem?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok idén érettségizem valószínű ,hogy Szegedre vagy Pécsre fogok menni tanulni Budapestről.Az a 3-4 millió forintom van ,hogy autót vegyek és az lenne a kérdésem ,hogy melyik autót vegyem.Egy Opel Antarát vagy egy Volkswagen Passatot?Előre is köszönöm a hasznos és értelmes válaszokat!

2015. febr. 12. 22:28
1 2
 11/17 anonim válasza:
25%
[link] Szerintem ez az autó nagyon adja magát:)
2015. febr. 13. 11:33
 12/17 A kérdező kommentje:
Ez kajak nagyon jó kocsi csak én nem igazán csípem a kombikat :/
2015. febr. 13. 14:36
 13/17 anonim ***** válasza:
92%
Ha én kapnék 3-4 milliót autóra, akkor az Antarát választanám, mert érdekesebb és ritkább autó, és fiatalosabb is, mint a Passat.
2015. febr. 13. 15:22
 14/17 anonim ***** válasza:
51%

Amúgy nem értem, hogy miért akarnak itt a kedves "hozzáértők" mindenkire prémium, vagy ahhoz közelítő (ez a Passat az) autót rátukmálni (hozzáteszem olyanok, akik 2-3 autómárkát ismernek csak)?

A Passat visszafelé fog elsülni! Ránézésre mindenki azt gondolja majd, hogy apu-anyu vette neki, sőt apué-anyué az autó. Jó, nem a környezetének veszi az autót, de pont a környezete fogja "gazdag ficsúrként" kezelni. Lehet, hogy az Antara is kerül annyiba, mégsem egy hivalkodó üzletemberes autó, a többiek, az évfolyamtársak könnyebben elfogadják majd.

2015. febr. 13. 15:30
 15/17 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom szerintem egy olyan ember aki az orvosin fog tanul és Budapestről költözött le az ha megengedik az anyagiak meg"érdemel" egy 3-4 millió forintos autót, lehet ,hogy Antarát választom még nem tudom minden esetre köszönöm a válaszokat!
2015. febr. 13. 17:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem meg csak akkor érdemli meg ha el is végzi az orvosit. Vegyél Toyotát az az orvosok autója.
2015. febr. 14. 11:22
 17/17 anonim válasza:
[link] itt van egy gyönyörű Toyota Avensis
2015. febr. 15. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!