Milyen autót raknátok össze off-roadozni vagy csak simán Somogybabodra hülyülni?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kocsit összerakni csak nem tudom mi legyen az alapja2015. febr. 12. 19:13
1/9 anonim válasza:
Én szerénységem biztos valami hidrós Citroent, még ha nem is összkerekes, de azért elég jól lehet nyomulni a szintszabályozós dologgal - meg ha jól tudom annak a babrálásával még senki se nagyon kísérletezgetett. Ha az összkerék mindenképp kell, akkor meg Fiat Panda 4x4.
2/9 anonim válasza:
Egy ilyet: [link]
Még tuti nem volt ilyen, ezért piszok nagy sztár lennék vele. Rengeteg pénz és idő elmenne egy ilyen projektre így számomra felejtős.
3/9 anonim válasza:
Én Suzuki Samurai-ból indulnék el.
Tető le, ajtó le, szélvédő előredob - a végén pedig slaggal kimosod az egészet.
4/9 anonim válasza:
Most nem tudom, komoly gép kell, vagy valami egyszerűbb, amit majd átépitesz?
Ha az első, akkor vennék egy Pajerot vagy Nissan Patrolt, ezekből nagyon kemény gépeket lehet csinálni, és ugye gyárilag sem kell szégyenkezniük. Én megemelném a futóművet, és kapna nagyobb kerekeket, hatalmas terepgumikkal.
De mondjuk egy Lada Nivát is meglehetne szépen csinálni.
7/9 A kérdező kommentje:
lada niva?
2015. febr. 22. 10:50
9/9 Bajer válasza:
Van 4x4-es katonai Csepelem, felújítom, lassújárműként leműszakiztatom, viszont nem ökörködnék vele, hanem büfékocsinak használnám Babodon, meg minden szabadtéri fesztiválon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!