Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elszakadt vezérmuszíjjal...

Elszakadt vezérmuszíjjal meddig lehet eljutni?

Figyelt kérdés
Peugeot 206 1.2

#vezérmuszíj
2015. febr. 12. 11:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ameddig el bírod tolni... :)

Ha elszakadt, nincs vezérlés, nem tudod beindítani.

2015. febr. 12. 11:29
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha menet közben szakad el a vezérműszíj, akár a komplett motor is mehet a kukába. Sokszor olcsóbb venni egy másik motort, mint megjavíttatni. Szakadt vezérműszíjjal egy métert sem mész sehvoa.
2015. febr. 12. 11:56
 3/16 Trafó1 ***** válasza:
bármeddig csak nem azzal a kocsival:-PPP
2015. febr. 12. 12:08
 4/16 anonim ***** válasza:
Ameddig visz a trailer.
2015. febr. 12. 12:11
 5/16 anonim ***** válasza:
Ez csak egy troll! Annyit sem tud, hogy a 206-ost nem szerelték 1.2-es motorral...
2015. febr. 12. 12:18
 6/16 A kérdező kommentje:

Akkor lehet osszekeverték a szezont a fazonnal mert azt mondták,hogy elszakadt a vezérmuszíj ,de még elment vele ammedig tudott.....

Szerintem ékszíj akart lenni.

2015. febr. 12. 12:18
 7/16 anonim ***** válasza:
Semeddig.
2015. febr. 12. 12:19
 8/16 A kérdező kommentje:

Nem az én autóm,nekem is úgy mondták!

Mivel az illetot nekem kellett fuvarozni az eset miatt.

2015. febr. 12. 12:22
 9/16 anonim ***** válasza:
Semeddig, ha menet közben szállt el akkor jobb ha az egész autót kidobja a kukába mert amennyit rá kell költeni másik motorra plusz a szerelésre már ennyi erővel vesz egy másik autót. Nekem az F astrámmal volt ugyanez, igaz számítottam rá hogy előbb utóbb megadja magát, az autóról már le is mondtam igazából, mert már megvolt a másik, csak mivel nagyapámé volt aki azt mondta hogy legyen meg ameddig bírja aztán mondta hogy eladja a szomszédnak szét bontásra, így meg is adta magát bár pont nem a legjobbkor szerencsére indulás előtt szakadt el így mondta is az autómentő srác hogy még meglehet menteni csak nem lesz már olyan mint régen, de elindulni nem lehetett vele, így el vitettem egy kereskedőhöz aki autókat is újított fel és átvette tőlem meg el is intézett mindent az autóval kapcsolatban mert a szomszédnak mégsem kellett a srác meg nagyon örült neki mert pont 2 olyan astrája volt amihez jó volt donornak, mondta hogy még a motort is megtudta menteni mert nem menet közben szállt el így egy kis munkával, meg új szíjjal még adott a motornak úgy 3-4 évet egy másik autóba.
2015. febr. 12. 12:29
 10/16 anonim ***** válasza:
84%
Elszakadt ékszíjjal addig mész ameddig az akku le nem merül, mivel nincsen töltés. Kikapcsolt fogyasztókkal ez lehet 100km is, akksi állapoton, meg minden nyavalyán múlik.
2015. febr. 12. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!