Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elszakadt a vezérműszíj az...

Elszakadt a vezérműszíj az autómban, nem volt semmi hangos csattanás csak megállt az autó, milyen költséggel számolhatok kb?

Figyelt kérdés

Renault laguna kombiról van szó,városban kb 50-es sebességnél történt a dolog.

Dombon felfelé önindítóval feljött az autóvillamossági szerelőnél, szerinte talán nem ment teljesen tönkre a motor, továbbküldött sima autószerelőhöz.

2014. júl. 1. 15:26
 1/7 anonim ***** válasza:
ja a motor nem csak elgörbült néhány szelep esetleg egy két dugó beszakadt. Majd szétszedik s megmondják de nem lesz olcsó.
2014. júl. 1. 16:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem 6 jegyű lesz.
2014. júl. 1. 17:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Kollégám 1.6 16 szelepes Scenic-e a 16-ból 15 szelepet vert szét. A teljes javítás 185000 Ft volt tavaly.
2014. júl. 1. 20:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Az, hogy elszakadt már önmagában nem olcsó, plusz az önindítóval dombnak felhajtás súlyosbít rajta (vezérműtengely áll, dugattyúk mennek=esetleges ép szelepek tönkreverése). Nem olcsó, ez biztos, az egész motort szét kell szedni. 100-200 ezer között.
2014. júl. 2. 07:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Az autovillamossági szerelő kifejezetten kérte,hogy önindítóval menjek fel az udvarából,hogy mielőbb be tudjon állni más helyettem, szóval még egy hatalmasat ártottam pluszban a motornak... nem értem,hogy egy autovillamossági szerelő hogyan kérhetett ilyent tőlem,ha ennyire árt,de fel vagyok háborodva,hogy nem akarta megvárni amíg vontatást intézek!
2014. júl. 2. 10:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát igen, kicsit hülyére vett. Így jó eséllyel azt is szétverődött a hengerfejben, ami amúgy túlélte.
2014. júl. 2. 11:38
 7/7 anonim válasza:
Működik az autó azóta? Mennyi lett a végösszeg? Nek most ugyanez történt, de egy vacak hosszbordásszíj miatt. Cipőfűzőket csinált belőle, betekerte mindenhová, tönkrevágta a szervo szivattyút is. 8 szelep görbült, hengerfej felújítás alatt van most.
2016. febr. 28. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!