Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagyon FONTOS! A helyzetben...

Nagyon FONTOS! A helyzetben mik lehetnek a kovetkezmenyek?

Figyelt kérdés
ocsem fel van fuggesztve 2 evig. jogsi nelkul vezetett,es egy masik autos ment bele,mind a 2 kocsi serult. ocsem tovabbhajtott es cserbenhagyta a masik vezetott,aki hivta a rendorseget kozbe. egy 3 ora mulva a rendorseg mar csongetett,de nem merte ocsem kinyitni az ajtott. ez miatt a fellfugesztes alatt lezarhatjak? koszonom a valaszokat elore is
2015. febr. 11. 20:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Onnantól kezdve, hogy te nem értesz hozzá, az öcsédnek jogsija sincs, ezért nem vagytok kompetensek eldönteni ki mennyire volt szabálytalan.

Csak gratulálni tudok ehhez cigány viselkedéshez, vonuljon csak be, aztán tudja meg mi az

2015. febr. 12. 07:19
 12/13 anonim ***** válasza:

nem fog kapni semmit, engwem is ot thagytak cserbe, pedig ugy belem jöttek h a nyakam hetekig fajt! szétverte a kocsim hatuljat, mire létrejöttem az ájulástol, mindneki lelépett, aki elöttem laefogta a k*cs*g loszalitojaval a föutat az is, meg aki belém jött is, szoval nó para, nem lesz semmi.

ugynézki ezt kell csinalni majd nekem is...

2015. febr. 12. 07:47
 13/13 anonim ***** válasza:
csak tudnam minek tartjuk a rendörseget, ha se ebböl se a hozzank töbszöri betörésböl nem lett semmi...
2015. febr. 12. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!