Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a fene lehet vele?

Mi a fene lehet vele?

Figyelt kérdés
Valami tanács szerűségre lenne szükségem , mai nap mentem a motorral és egyszer csak meghallottam , hogy mintha a szíj nyikorogna alacsony fordulaton, leálltam leszedtem a denkit , minden rendben láttam , ha húztam neki gázt a hang elmúlt és nem nyikorgott ...majd pár 100m után megindult majd megtorpant kicsit majd megindult de utána meg le is állt magától... pár perccel később beindult megint és hazatudtam jönni vele ami szintén pár 100m volt csak , itthon szétszedtem a variátort visszaraktam , a szíj hang elmúlott , a motor egyenletesen jár 10 percig legalább járt , majd mentem egy kört , ment rendesen , de vmi fura surlódó hang hallatszik még is...nem értem mi lehet...vmi ötlet esetleg? Előre is köszönöm!
2015. febr. 10. 16:13
 1/1 anonim ***** válasza:
szerintem autómata kuplung lesz a hiba oka.
2015. febr. 15. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!