Mi a fene lett vele?
Figyelt kérdés
Tegnap egy sima 20perces alapjárat után az autóm elkezdett gőzölögni, le állítottam és egy bazi nagy tócsa volt alatta.Aztán ma próbáltam utána töltöttem hogy mit jelez, melegszik e a motor és kb 5perc autózás után felforrt és ismét elkezdett gőzölni.Észre vettem hogy amikor után töltök egy bizonyos szintnél nem jön feljebb a víz hanem eltűnik és egyszer csak mintha valami patak csordogált volna a kocsi alatt...és az is volt.Amit rátöltöttem az a kocsi alján nem pont a motor alatt bentebb folyik el mint a csoda...mi lehet ez??2012. ápr. 30. 12:52
1/3 anonim válasza:
Az egyik vízcső eldurrant, vagy lejött. Azért forr a víz mert nincs rendes keringés és nincs elég hűtővíz sem a rendszerben. Hívj hozzá szerelőt. Ha így használod akkor jó esetben "csak" a hengerfejtömítés ég szét, de be is sülhet a motor.
2/3 pagan válasza:
igen,nagy valószínűséggel elment a cső,nem nagy dolog,ha kicsit értesz hozzá(de ezek szerint nem)akkor te is ki tudnád cserélni
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!