Tudtátok hogy ha télen padlógáznál állítjátok le az autót akkor a benzin kicsapódik leállítás előtt a hengerfalra, így következő indításnál már pöcre indul az autó mert nem tud kicsapódni a hengerfalra a benzin és azonnal berobban, így rögtön indul a motor?
Ha valaki tud még hasonló praktikákat autókarbantartás és megkímélés terén kérem írja le ide!
Én meg ha szépen üresben gurulok, leáll magától az autó menet közben. Ez egy tipp azoknak, akik össze akarják törni az autójukat.
2010. febr. 11. 01:10
3/11 anonim válasza:
A motrot újra rakattuk és egy körforgalom előtt amikro lassan érkeztem be, azt hittem h lefulladt az autó, mert annyira csendbe ment a motor :))) persze eszembe se jutott a tméterre nézni....és rágyüjtottam még egyszer erre persze szegény egyből lefulladt, a fékem megkeményedett, meg persze az autónak esze ágába se volt újra indulni. NAH erre a MEGOLDÁS: KUPLUNG+GÁZAT benyomni egyszerre és egyből indul!!!
2010. febr. 11. 06:02
4/11 anonim válasza:
Autója válogatja. Ha én a Subarumat padlógáznál állítanám le, az olaj ráéghetne a turbóra. A turbó tönkretételének ez jó módja, ebben az esetben. Az üresben gurulás jó módszer, ki fogom próbálni:DD
A garantált infarktushoz én is tudok jó trükköt(mármint, ami esetemben működik). Kikanyarodásnál (pl. 2-ben, 10-20 km/h-nál) elbambulás, majd padlógáz. A kocsi fara lelapul, az orrát felkapja...a sofőrt, utast és közlekedőket pedig lehet újra indítani:)
2010. febr. 11. 06:44
5/11 anonim válasza:
A nagy gázzal leállítás szerintem csak kétütemőnél működik. (vagyis ott van értelme)
2010. febr. 11. 10:01
6/11 anonim válasza:
Az utolsó válaszadó a nyertes!Csak a kétüteműnél működik ez a fajta megoldás.
2010. febr. 11. 18:03
7/11 A kérdező kommentje:
hát nem tom hogy csak kétüteműeknél van-e, nekem puntom van, nem kétütemű, és nekem bevált, azért is írtam ki ezt példának. =)
2010. febr. 11. 19:40
8/11 anonim válasza:
vegyesen nyomják az emberek a hüjeségeket...
2010. febr. 11. 20:04
9/11 anonim válasza:
Utolsonak! Nem ítélkezni hanem a kérdezőnek válaszólni kell!Egyébként semmi műszaki alapja nincs,de ha neked így jó akkor alkalmazd:))
2010. febr. 12. 17:12
10/11 anonim válasza:
06:44-nek
Az infarktusos dolgot könnyű megoldani egy bubaruval:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!