Suzuki Swift 1 hónapos szervíz kötelező?
Figyelt kérdés
Új Suzuki Swift esetében, ha nem viszem el egy hónap múlva, akkor ugrik a garancia?2015. febr. 9. 19:43
1/7 anonim válasza:
kötelező elvinned igen ha jól tudom
2/7 viktorvarga válasza:
te vettél egy vadi új suzukit??többmint 3 millióért?:)
am jah,ugrott,de nemkel azt szervizbe hordani.úgysem romlik el soha...
3/7 anonim válasza:
2 es
Miért ne vett volna suzukist?
Semmivel nem rosszabb autó mint a többi hasonló kategoriáju kis autó...
Sőt soknál jobb is, Ár/érték alapján jó vétel.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, úgy tűnik muszáj lesz időt szakítani az 1 hónapos szervizre. Igen, vettem egy vadonat új Suzuki Swiftet, de nem több, mint 3 millióért, 2,8 volt "csak". :) Én szeretem és tetszik is kinézetre. Elvégre mindenki azt vesz, amit akar...
2015. febr. 10. 21:07
5/7 viktorvarga válasza:
a suzuki énis tudom h qrvajó kocsi,meg nekem is tetszik de 3 milkáért...:)
6/7 anonim válasza:
Én is vettem kicsit többért automatát. Aki fikázza, hogy ennyiért, mondjon már 3.6-ért olcsóbb automatát hasonló felszereltséggel. Tempomat, digit klíma, stb... És ne használtat. Szopatógépem már volt.
7/7 anonim válasza:
Kamu kérdés? Miért nem ott kérdezed ahol vetted. Amúgy nekem 1 forintba nem került. 5 percre ránéznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!