Autóstanfolyamon mi a célszerűbb? Legyek béna a gyakorlásokon valameddig?
Szóval menni akarok autós iskolába. Má vagy 3-4 éve vezetek napi szinten. Szóval nem lesz idegen az autóvezetés. Valamint motorozok is évek óta. De mi a célszerűbb az első órákon? Ha megkérdi vezettem e már autót akkor hogyan feleljek igen vagy nem hogy jóljárjak? És csináljak direkt lefujtásokat meg hasonló bakikat félreváltás meg amiket eltud követni egy kezdő sofőr? Vagy már az első pillanatban teljesítsek úgy ahogy csak tudok?
Ez a kérdés azért született meg mert ha látja az oktató hogy ez a diák nagyon tud akkor esetleg nem magyarázza el annyira a dolgokat közlekedésnél is meg stb. Meg beírja hogy vezettem ennyit meg annyit azt én kifizetem azt közben nem is vezettem. Ez meg hátrány lehet a vizsgánál. Ki hogy csinálja? Mi a jobb?Tapasztalatok. Ötletek?
Nyugodtan mond, hogy már vezettél, nem fogja rád hívni a rendőröket. Több évnyi rutint nem lehet eldugni, rá fog jönni, hogy nem most ülsz először kormány mögött.
Nyilván fel fogja kínálni, hogy akkor mutasd meg, felméri a helyzeted, és amiket hibásnak talál azokban kijavít, segít. Nem fogja elsumákolni az órákat, őt is keményen megb**ák ha lebukik. Meg neki nem érdeme.
Legalább több időd lesz a közlekedést gyakorolni, helyes módon, mivel a technikai alap már megvan.
Persze oktató függő, de hátrányod nem hiszem hogy lesz belőle, sőt.
Köszönöm. Hát olyanokat hallottam hogy elsumákolja azt megnarad az üzemanyagpénze meg az ideje. Stb.
Azt gondoltam, hogy nem hívja rám a rendőröket.
Ha pedig tényleg olyat sikerül kifognod, aki csak két lábon járó Deákigazolványnak lát, váltsd le.
Viszont azért mindenképp tisztázd az elején, hogy te effektíve tanulni, gyakorolni akarsz, és ugyan úgy bánjon veled, mint egy kezdővel, mert lehetséges, hogy készpénznek veszi azt, hogy neked csak a papír kell, és minél hamarabb túl akarsz rajta esni (mivel ezek az emberek vannak többségben).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!