Mennyire költséges a dízel?
Hát eléggé költséges, dizelt venni lottó, mert:
-vagy nagyon jól jársz, mert olyan szerencséd van hogy semmit sem kell cserélj, és van egy nagyon takarékos autód.
-vagy tönkremennek az általad felsorolt alkatrészekből 1 vagy 2, és máris 200-300 ezres kiadásod lesz, valamint bosszúság. De ha sok kilómétert tekersz az autóba, akkor igy is megéri egy benzineshez képest, mert annyival kevesebbet eszik, hogy visszaspórolod a szerviz árát.
Én most speciel benzines autót fogok venni, mert nem megyek túl sokat, és fontos a megbizhatóság. Ja és a benzinesnek a vételára is kisebb jóval. Pedig alapból dizelpárti vagyok.
Egyet értek az előttem íróval, csupán egy mondattal vitatkoznék:
"Ja és a benzinesnek a vételára is kisebb jóval."
Ez így igaz az új autóknál. Ott valóban olcsóbbak a benzinesek, bár a turbó benzinmotoroknál már kisebb ez a különbség. Azonban ha egy használt, legalább 6-8 éves kocsit veszünk, ott már alig van különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!