Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek aki autós szimulát...

Szerintetek aki autós szimulátoron nagyon jókat megy, annak jó vezetési képességei vannak?

Figyelt kérdés
2015. febr. 8. 19:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nem mindenki.

Szimulátor uyganolyan, de nem érzed az erőhatásokat, van akit ez megzavar, emg élőben másképp reagálod le, játékba tudod hogy van restart nem kell a kocsit kalapálni.

Én is lfs-ezek egyébként, sőt most léptem ki, westhillbe mentem egy kört a bf1-el :D

1:12 elejét mentem, hajrá.

2015. febr. 8. 20:16
 12/20 anonim ***** válasza:
ha deomoba tolod formula bmw-vel mész 1:13-as időket egymás után, akkor már jó vagy
2015. febr. 8. 20:17
 13/20 A kérdező kommentje:
9.: Fogadjunk aki aki 10 éve vezet az sokkal gyorsabban is megy mint a másik ismerősöd, és ezért félsz mellette.
2015. febr. 8. 20:18
 14/20 anonim ***** válasza:

Egyébként szerintem a legjobb f1 szim lehetne, nagyon eltalálták az f1-es autót, imádom vezetni, már nem megyek online csak single 1 hónapba egyszer ha olyanom van elindítom és hajrá, de minden pálya minden centiméterét ismerem fejből hiába nem játszok minden nap.

Kár hogy már nem fejlesztik, ha kijön az S3 veszek egy kormányt hozzá

2015. febr. 8. 20:22
 15/20 anonim ***** válasza:

Hozok egy példát egy másik technikai sportból, hogy érzékeltessem a lényeget és a probléma mibenlétét:

Az országúti kerékpárban az utóbbi időben sokan elkezdték azokat a bringásokat okolni a tömegbukásokért, akik kevés tapasztalattal rendelkeznek bolyban haladásból, mert más szakágból jöttek (pl. hegyi kerékpározás) vagy csak még nagyon fiatalon kerültek magas osztályokba. Kell az az első néhány nagy esés, hogy az ember beletanuljon a mezőnybe.

Ugyanez létezik az autósportban is: kifejezetten hosszútávú, formula és GT versenyeken szoktak ebből problémák adódni, ahol baromi erős autókat kell óvatosan terelgetni. De ott van a 9 WRC bajnoki címmel rendelkező rally-isten Sébastien Loeb, akinek tavaly szintén elég sok amatőr hibája volt a WTCC sorozatban. Mindenki tudja, hogy gyors, de egyszerűen kevesebb tapasztalata van pályaversenyzésben. Hiányzik a rutin, ennyire egyszerű. Szóval beültethetünk egy profi szimulátorost egy F1-es ülésbe, akkor sem lesz ott a toppon, ha egymás után hatszor-tíz-a-huszonharmadikon alkalommal hibátlanul végig tud menni a pályán a szimulátorban.

2015. febr. 8. 20:46
 16/20 anonim válasza:
9es vagyok. A rally-szimulátorban nem kell betartani a KRESZ-t, és a való életben sem mindig "sikerül". KRESZ vizsgán 100%-ot teljesített!, ami szerintem ritka (én nem voltam ilyen fanatikus), ám a való életben nem tudja átvinni, és nem érzi az autót, valamint nincs tisztában az autó és saját képességeivel. Belevág az előzésbe (bár az autó nem húz, rosszul méri fel a szembejövő sebességét, távolságát), fékezéssel visszatérünk a jármű mögé. Nem számít a felező- és záróvonal, a tiltó táblák, !nem használ tükröt párhuzamos közlekedésnél! Hátrafordul menet közben nézelődni hogy jön-e valami. Ezen sírjak vagy nevessek? ... Én félek. Az idióta módon való vezetés sebességgel kombinálva szerintem veszélyes.
2015. febr. 8. 20:47
 17/20 A kérdező kommentje:
Szóval ez a szimulátor dolog szükséges, de nem elégséges kategória.
2015. febr. 8. 21:35
 18/20 anonim ***** válasza:

9 és 16-os: Akkor én valami überprofi sofőr lehetek ha hibátlan lett a KRESZ vizsgám illetve a forgalmi is,

aztán a mindennapi életben dinamikusan, de mégis biztonságosan vezetek necces helyzetek nélkül.

1.5 éve van jogsim.

2015. febr. 8. 22:36
 19/20 anonim ***** válasza:

A szimulátor igenis számít. Az LFS egy szimulátor, teljesen valósághű fizikával, belső nézetben egész jól "érezteti" a pilótára ható erőt is a fej elmozdításával:)

Ha szimulátorban beléd rögződött, mit kell csinálni ha az autó csúszik, jobb esélyekkel indulsz a valóságban, mint ha csak olvastad volna a totalcaron, hogy állítólag mit kel csinálni. Engem ez mentett meg az ároktól, mikor első kocsim eldobta a seggét a jégen...

Pont az LFS-ben vannak rendes utcai autók is, RWD, FWD egyaránt, imádom azt a játékot.

A forgalomban vezetést meg gyakorolni kell.

2015. febr. 9. 02:46
 20/20 anonim ***** válasza:
lfs be én is gyakoroltam driftelgetni, mégis el kellet tolnom jo ár tank uzemanyagot, h az omega is ugy menjen ahogy szeretném, de sztem gyakorolni jo, velük, most is szoktam
2015. febr. 9. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!