Barbara1979 kérdése:
Mi a vélemény az Audi A4 Avant 2. 0 ról? Jót és rossz véleményeket is várok. Hosszú utakra, Németországba járnák vele. Barbara.
Figyelt kérdés
#Audi #A4 Avant 2.0 TDI
2015. febr. 8. 11:52
3/10 A kérdező kommentje:
TDI
2015. febr. 8. 18:35
4/10 Dörmögő válasza:
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor ebben a tipusban melyiket érdemes megvenni?Mert mindenképp ilyet vennékDe milyet? 2.5 vagy?
2015. febr. 8. 20:04
6/10 A kérdező kommentje:
Ja azt hozzátenném, hogy 2005 ről volna szó
2015. febr. 8. 20:08
7/10 anonim válasza:
Először is. Én egy 98-as A4 2.4 benzinessel jártam Svájcba fogyasztott is. Na mindegy.
De amúgy az Audi megbízható autó. A lényeg ha veszel is akkor is szakértőt vigyél! Aki megnézi nem-e volt már törött az autó stb. És amúgy mikor veszed is mond hogy külföldi utakra használnád. Na de ami a lényeg...olyat vegyél ami ki is bírja az utat! Tehát az utolsó mentőládáig fel legyen szerelve! Mert ha leáll útközben alattad...súlyos pénzekbe kerül hazajutni. Szóval ésszel vegyél. És audiba azt ajánlom hogy dízet, de több helyen nézz szét és ne ugorj bele az elsőbe. Szóval okosan! És szakértővel (autószerelő ismerős stb. elmegy veled biztos kevés pénzért) nézesd meg mielőtt megveszed.
9/10 A kérdező kommentje:
Na de én itt élek és itt is veszem meg, azt mondják itt nincsenek széthajtva a kocsik. de az 1.9 és elég egy kombihoz mert az elég nagy kocsi
2015. febr. 8. 21:12
10/10 Dörmögő válasza:
Amire egy hétköznapi embernek kellhet egy kocsi arra elég az 1.9 is. Még szerintem a te általad kinézett 2.0 tdi is PD elemes, és 140 lóerős. Ugyanez 1.9-ből csak 72 köbcentivel kissebb, és 131 lóerős. A PD elemek alkalomadtán drágák lehetnek, de szerintem a másik lehetőségként említett 2.5 v6 tdi fenntarthatósága sem olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!