Mi a teendő, ha több, mint 2 hónapot állt szabadban a kocsim?
Figyelt kérdés
Utóbbi időben nem használtam és sajnos szabadban állt a kocsim. Mire számíthatok, mit kell tennem? Van jó fajta automata akku töltőm, azzal feltöltöm az akkut, de egyéb?2015. febr. 7. 12:58
1/5 anonim válasza:
Semmire ne számíts.
Az enyém 10 éve minden nap szabadon áll. Ha nem indul töltsd fel, indítsd be, használd.
Remélhetőleg nem behúzott kézifékkel tetted le, az esetleg összerohadhat.
2/5 anonim válasza:
akksit feltöltöd ha nem indul el aztán ennyi.. esetleg hűtővizet meglesed, de kétlem , hogy bármi lenne, a kéziféket ha behúzva hagytad akkor az valószínűleg be is ragadt, de jártam már így én is.. megindultam aztán szétpattant és elengedte és kész..
3/5 anonim válasza:
2 hónap nem olyan nagy idő. Feltöltöd az akkut, ellenőrzöd a guminyomást, és mehet is. A fékezésekkel az első pár kilométeren óvatosan, mert a tárcsákon ennyi állás után megjelenik a rozsda és nem fog úgy fogni.
4/5 anonim válasza:
2 hónap az semmi...
Ha jó az aksod akkor még azt sem kell töltened. 2 év után már több teendőd volna. De így csak elfordítod a kulcsot.
5/5 anonim válasza:
Trabim 6 év(!) szabadban állás után használható volt.
Lehetett érezni azt a penetráns bűzt ahogy a befészkelődött rovarcsaládok égnek kifelé mindenhonnan.. xD
Fékhatás is megjött 10 perc alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!