Melyik autó lehet valamire is való első autónak?
Ugyan most az első megmérettetés a jogsi lesz, de persze ahogy az lenni szokott átfutott az agyamon az autó gondolata is
Persze olcsón ahogy itthon lenne szokott...
Nekem ezek jutottak eszembe:
-Suzuki Swift
Kicsi egyszerű és olcsó nomeg van egy a családban pontosabban ezen tanultam meg vezetni :D
És a 4 literes fogyasztás (mértük tele tankkal) igen jó
-Lada 2107
Sedan ladákból ez a legjobb összesítva mert kívülről is tetszik de már belülről se gáz (nem tudom akármilyen retro az 1200-es a fejtámla nekem bejön :D )
-Lada Samara
Nem sok jót hallottam róla de 150-ért már lehet kapni idős tulajtól való megkímélt télen nem használt kevés kilóméteres merkúrtól valót kapni és szerintem a 3 ajtós nem is rossz
-BMW 316/318
No nem compact nem arcoskodni kéne
Csak az ikerlámpás E30-ak nagyon tetszenek :D
Ha a motor stabilan és megbízhatóan működik és nem eszi a rozsda már neki lehet esni és jó kis autó ha valaki szereti a veteránokat
-Mazda 323
Szerintem a 3 ajtósak és az 5 ajtós f modellek is jó gépek voltak
-Nissan Sentra
Ritka itthon de amikor láttam egyet Hahu-n egyből megtetszett :D
Ilyenekre gondoltam
Ez nem vásárlási szándék csak érdekel hogy szerintetek melyik milyen mint első autó ja és hogy tudtok-e jobbat :)
Főleg benzineseket néztem mert valahogy azt pártolom
a 7-es hülyességet beszél...
suzuki vagy mazda... lehet hogy tetszik a nissan sentra (talán a need for speed underground miatt?na mind1), de ahhoz nem találsz alkatrészt, ha igen, az is drága lesz. BWM-ből a jó e30 már mondhatni kezd drágább lenni, mint az újabb E36... de az mind fogyaszt az 1.6-os is, én Bmw páeri vagyok de kis pénzből, tartalék nélkül nem éri meg, a ladákkal meg csak annyi a baj, hogy azokat se adják ingyen, de amennyiért adják, annyiért már van swift, és hiába "papír" a régi swift, egy samara sem biztonságosabb... Jó a samara, de mondom annyiért sokkal jobban megéri a swift. kockaladát meg akkor tudok már csak elképzelni ha fanatikus avagy, vagy élvezni aakarod a hátsókerékhajtást(egy gyári kockával inkább csak csúszós úton, hóban) Én BMW párti vagyok, de itt a swift a legésszerűbb, esetleg a 323-as mazda ha mégis egy kicsit komolyabbat akarsz...
Igen 10-es ? ;D
Haver 4 éve vett egy 324es bmw-t kemény 150.000-ért amit azóta is hajt kb semmi baja nem volt még
Egy NORMÁLIS 2107est megveszel 250-300között... persze apróbb törődést igényel mert nem mai gép 1-se de nem cserélsz benne porlasztócsúcsot (1db-ot )!!! 200-ért..
jól van gedeon, akkor vegyen minden kispénzű ember bmw-t. max 100-ból 99 ember felül miatta a szopórollerre.
ladát meg csak a hülyék, cigók és műgyűjtők vesznek. ;)
Szövegértés 1es te veréb xD hol mondtam h minden kispénzü vegyen bmw-t?
Én nem vagyok se cigány se hülye se műgyűjtő mégis ladám lesz.
Mondjuk nekem azért jó mert kb értek hozzá sok ismerősnek szerelel co-m is van szal ha kicsit megrohad se szaladok falnak. Mondjuk olyannak tényleg nem való aki csak annyit 3rt hozzája h beleül azt megy
Erre nem számítottam, hogy ilyen viták lesznek
akkor sorba
-Dízelt soha terepjáróba és traktorba személyautóba csak benzin (bár a niva is benzines...)
-új autó... nem csak a pénz miatt
pl az e30 ikerlámpái, 2107 stílusa, swift kis kerek formája
mind tetszik valamiért amiket említettél nem
ja és japán párti vagyok leginkább így a corsa clio stb nem hatnak meg :)
-a sentra nem az NFSU-ból jött át hanem még a régi kocka forma ja és elvileg a sunny alkatrészei nagyrésze jó bele
-nem vagyok sem hülye sem cigány sem fanatikus sem gyűjtő de a kockaladák tetszenek
ja és igen jó lenne kipróbálni a hátsókerékhajtást de autóban még kezdőnek számítok (a motorom hátulja hamarabb előzne meg mivel jelenleg motorozom és tanyán sokszor lazul a terep)
Ja és továbbiakban kérek mindenkit hogy ne sértegessétek egymást :)
Nem ezért vagyunk itt :)
"a lada egy ócskavas"
Nem kéne zsigerből beszélni.
Az enyém 14 éves, lépcsőshátú még a régi design, hengerenkénti befecskendezéssel, Bosch elektronikával, GeneralMotors szoftverrel, így jött ki a gyárból. (Egy gémkapoccsal kiolvasom a hibakódot, még azt is jelzi a műszerfalon, ha kiégett egy-egy fontos izzó).
Semmi baja. Kasztni is egyben van, igaz kapott alvázvédelmet.
valaki akinek van injektoros ladája
a 2107 1.7i nekem speciel tetszik :)
ezek szerint jók a modernizáltak?
A kasztni olyan, amilyen, látható, a design, a komfort szintén, a motorja nekem bejött...
Persze nincs benne ABS és egyéb okosságok, de ha annak figyelembevételével hajtod, nem ér meglepetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!