Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » üdv. A kérdésem a menetfényekr...

üdv. A kérdésem a menetfényekre irányul, szeretnék az autómra (Peugeot 106) felszerelni. Csak nem tudom mennyire szabályos, ha mondjuk van rajta E4 jelölés, az elég-e önmagában vagy még így is szabálytalan? Vaterán találtam egyet be is linkeltem.

Figyelt kérdés

[link]

Ez lenne az.

2015. febr. 6. 16:32
 1/2 lupara ***** válasza:
Ne vedd meg a Vaterán talált menetfényt.Azért mert nem adnak hozzá vezérlést(kapcsolót),és ebben az árban nincs tartós világitás.Nappali menetfény beütése után megtudod nézni,az E4-en kivül milyen felirat kell még.Feliratok és elektronikai kapcsoló közösen szabályos.Én 725HP tipusút használok,Bárdinál vettem kompletten 10-ezerért.
2015. febr. 6. 21:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha van rajta európai megfelelőségi jelzés (E1, E2, stb...) az elég ahhoz, hogy közúti forgalomban használható legyen, és a műszakin is átmenjen. A hirdetésben szereplő termék nem jelölt, egy hisztisebb rendőr beleköthet és műszakin se megy át vele az autó!

Mellesleg sok sületlenséget ír az eladó:

"Külön ilyen jelölés nincs a dobozon,miután már gyárilag MINDEN kocsira felszerelik a menetfényt."

Igen, de azok megfelelnek az európai követelményeknek.

"Érdemes egy kapcsolót a műszerfalon felszerelni,és így álló helyzetben is működhet,pl várakozás,átmeneti parkolás,magállás autópályán."

A neve MENETJELZŐ lámpa, nem parkolófény!

:D

Kb. ennek az árnak a duplájáért lehet venni megfelelő DRL-t, ami szabályosan használható.

2015. febr. 6. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!