Peugeot 307. Jó autó?
Figyelt kérdés
Mit kell róla tudni? Francia.. Azt hallottam, hogy azok nem túl jók. Igaz ez? Tapasztalatok? 1.6os benzines jöhet szóba kizárólag.2015. jan. 31. 14:04
1/2 anonim válasza:
2006-ig voltak problémái, akkor jött facelift az megoldotta a problémák nagyrészét. Benzines elmegy, de igazából ez az autó dieselben a tuti. 1M fölött már vannak szépen karbantartott darabok.
2/2 lupara válasza:
Tiz éve használok 307-es,1.6-os benzinest.Gyártásuk utáni, első két évjárat elektronikus gondjai nem használtak hirnevének.Jó autó-e?.Közel jó.Tiz év alatt mindig elindult,akaratom ellenére soha nem állt le.Én ezt nagyra értékelem.110LE-ös motor ereje normális,akár tempós haladáshoz is elég.Fogyasztása 6.5-8l közt.Motorolaj nem fogy.Futóműhangolás eltalált,kényelmes igen csendes belső tér,fűtés hűtés jó,páramentesités elsőrangú.Kormány,fékrendszer kellően finom.Nem rozsdásodott eddig.Pozitivumok után hibalista.Bal első tompitott égő,stabilizátorrúd,index,hátsó ablaktörlő,titokzatos áramszivárgás javitása.Hiányzik a 6-ik sebesség a váltóból,kár volt kihagyniuk.130-nál 4000-et forog a motor,rövidre vették,az addig csendes motor dorombolni kezd.Saját tapasztalataim irtam le,ezzel ellentétesek is lehetnek valósak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!