Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeot 307. Jó autó?

Peugeot 307. Jó autó?

Figyelt kérdés
Mit kell róla tudni? Francia.. Azt hallottam, hogy azok nem túl jók. Igaz ez? Tapasztalatok? 1.6os benzines jöhet szóba kizárólag.
2015. jan. 31. 14:04
 1/2 anonim ***** válasza:
2006-ig voltak problémái, akkor jött facelift az megoldotta a problémák nagyrészét. Benzines elmegy, de igazából ez az autó dieselben a tuti. 1M fölött már vannak szépen karbantartott darabok.
2015. jan. 31. 14:07
 2/2 lupara ***** válasza:
Tiz éve használok 307-es,1.6-os benzinest.Gyártásuk utáni, első két évjárat elektronikus gondjai nem használtak hirnevének.Jó autó-e?.Közel jó.Tiz év alatt mindig elindult,akaratom ellenére soha nem állt le.Én ezt nagyra értékelem.110LE-ös motor ereje normális,akár tempós haladáshoz is elég.Fogyasztása 6.5-8l közt.Motorolaj nem fogy.Futóműhangolás eltalált,kényelmes igen csendes belső tér,fűtés hűtés jó,páramentesités elsőrangú.Kormány,fékrendszer kellően finom.Nem rozsdásodott eddig.Pozitivumok után hibalista.Bal első tompitott égő,stabilizátorrúd,index,hátsó ablaktörlő,titokzatos áramszivárgás javitása.Hiányzik a 6-ik sebesség a váltóból,kár volt kihagyniuk.130-nál 4000-et forog a motor,rövidre vették,az addig csendes motor dorombolni kezd.Saját tapasztalataim irtam le,ezzel ellentétesek is lehetnek valósak.
2015. jan. 31. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!