Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mért kattog a légzsák?

Mért kattog a légzsák?

Figyelt kérdés
Ha hideg a motor,akkor kb3-5percenként elkezd kattogni az anyósoldal felöli légzsák,de van hogy a kormánynál is.Az is lehet,hogy nem a légzsák?
2010. febr. 10. 12:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem a légzsák. Az nem tud kattogni. Máshol keresgélj.
2010. febr. 10. 12:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Oké!De akkor mi lehet?Mi kattog a műszerfalon a kesztyűtartó felett,és a kormányoszlop tájékán?
2010. febr. 10. 13:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem azért szokott, mert még hideg a műanyag és ahogy melegszik fel.
2010. febr. 10. 17:21
 4/8 lodarazs ***** válasza:
Milyen tipus?
2010. febr. 10. 19:17
 5/8 Valter6672 ***** válasza:
Hőtágulás miatt?
2010. febr. 10. 19:58
 6/8 A kérdező kommentje:
VWGolf.Már én is gondoltam a hőtágulásra,de szerintem annak nem ilyen ütemes éles kattogó hangja lenne.
2010. febr. 11. 10:16
 7/8 lodarazs ***** válasza:
Így látatlanban elég nehéz erre bármit is mondani, így ez csak egy lehetőség lesz. Amire én gondolok az a tankszellőztető szelep, így ez a hang a motortérből jön. Ezt könnyen ellenőrizheted, amikor hallod a kattogást, felnyitod a motorháztetőt és figyeled, hogy honnan jön a kattogás. Ez a szelep a motortér jobb oldalán van egy fekete doboz tetjén, megy rá egy csatlakozó és két gumicső. Ez normális dolog, ezzel ne foglalkozz.
2010. febr. 11. 21:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. febr. 12. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!