Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Quad/Motor/Jogsi Mit hogyan,...

Kockalex0050 kérdése:

Quad/Motor/Jogsi Mit hogyan, hogyan éri meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már régóta szeretnék egy quadot, és most itt az idő! Letehetem ezt az AM jogsit! Szerintetek egy quad vagy egy motor éri meg. Sok helyen olvastam, hogy difi nélkül a quad nem mehet közútra, már pedig én közúton is szeretném használni, azt szeretném kérdezni hogy a motornál hogy vannak a dolgok, quaddal, vagy motorral éri elkezdeni az egészet ha igen milyennel? Tudnátok e nekem linkelni 50ccm3-as motort, vagy quadot ami közforgalomba helyettesíthető? Hány éves kortól? Mik kellenek pontosan? Kérlek segítsetek! Ha lehetséges lenne írjatok e-mailben vagy skypen! Skype: kockalex005 E-mail: wowkocka80@gmail.com

Köszönöm

--------------------------------

Alex

2015. febr. 5. 17:47
 1/1 anonim ***** válasza:
motort vegyél. ne qvadot mert avval nem mehetsz közutra csak akkor ha letettél egy jogsit mert van külön qvad jogsi
2015. febr. 7. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!