A2 jogosítvány szerzéshez mi a feltétel?
Figyelt kérdés
Szeretnék motorozni.
Gondoltam egyből az a2-t tenném le és kihagynám a 125-ös (a1) kategórát.
Bemehetek csak úgy egy oktatóhelyre a B-s jogsimmal, "hogy helló a2-es jogsit szeretnék!"...????.
Vagy kell az A1?És csak utána lehet A2-re menni?
#jogosítvány #A2.motor jogsi
2014. dec. 26. 14:00
1/4 anonim válasza:
Nem értem az embereket. Mire leírtad ezt a kérdést, azalatt 10x megtudtad volna nézni google-n. "A2 jogosítvány feltétele" És egyből előhozza amit szeretnél. Beszarok az embereket de tényleg.
2/4 anonim válasza:
Mert ráér, nem kell neki azonnal a válasz. Meg nem is feltétlenül akar jó választ, inkább tíz különbözőt, és majd ő eldönti, melyik tetszik neki a legjobban. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Nem értem az embereket.Mire végigolvassa a kérdést simán tudna nyomni egy X-et.És egyből ki tud lépni.
"...Beszarok az embereket de tényleg..."
2014. dec. 26. 18:19
4/4 anonim válasza:
De ő szeretné megérteni a te gondolatmenetedet. Hogy miért jó neked az, hogy ahelyett, hogy megnéznéd, megkérdezed (ugyanannyi energia- és időbefektetés), és várod, hogy hátha kapsz választ (sokkal rosszabb hatékonyság).
Én nem szeretném megérteni a gondolatmenetedet, én elfogadom, hogy sok hülye van a Földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!