A karosszériát le lehet cserélni? Legálisan milyen alkatrészeket lehet cserélni?
Papírilag sok meló van ezzel, motorszám, alváz szám ezeket át kell íratni stb... de megoldható.
Itt célszerűbb azt ha veszel egy jobb állapotban lévő autót és ami jó a tiedben azt átpakolod ha passzolnak hozzá pl motor, váltó, futómű, de vigyázzál ezzel mert vannak olyan típusok amik évjáratonként eltérőek lehetnek, pl ha a te autód mondjuk 95 ös és amit veszel 96 os akkor lehet pár alkatrész csavarja meg egyéb dolgai máshol lesznek mint a régidnél. De lehet olcsóbban jönnél ki ha veszel karosszéria részeket és azokat kicseréled, beszélsz egy jó lakatossal és megoldja, plusz az új fényezés, ez jóval olcsóbb és kevésbé macerásabb dolog mint a másik, én szerintem.
Én is akartam már 2 F astrából egy nagyon jót összedobni egyikből a motort át a másikba plusz a belsejét is kicseréltem volna meg pár olyat ami még nagyon jó volt, és mondta a szerelő srác aki segített volna ebbe hogy papírilag nagyon sok macera és pénz az egész plusz az ő tiszteletdíja is szóval szerintem nem éri meg, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!