Hengerfej tömítés? Milyen árkategóriában gondolkodjak?
Opel Corsa B 1.2i kocsim van, és nemrégiben ellenőriztem a gyertyáimat, amiből kettő olajos volt. Az olajsapkán, szürkés barnás hab volt, viszont a hűtővíz szintjében nem észleltem eddig változást.Nem a megváltást várom tőletek, hogy látatlanba mondjátok meg, mi a baj, csak az érdekelne, hogy ha hengerfej tömítést kell cserélni, akkor milyen árkategóriában gondolkodjak?
Ui:Nem f***olni akarok a pénzel, mert amúgy is, mostani időszakra terveztem, hogy a vérző sebeket ellátom rajta.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a választ
Viszont további problémák is vannak sajnos :/
indításnál semmi baja a kis drágának, viszont ahogy felmelegszik a motor, iszonyatosan rángat ha váltok, és ha leállítom,, majd 5 perc múlva indítom, alig akar elindulni.
Ha kenem neki a gázt mint az állat, akkor pörög a motor a motor rendesen ( de valamiért nem pörög ki teljesen), de ha leveszem a lában a gázról befullad.
Ha folyamatosan nyomom a gázt padlóig, olyan 10 másodpercig, akkor utána elkapja az ívet, de nagyon zavaró.
Valamint, a nyári 6.2-es fogyasztásról felment 9.2/9.6 L-re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!