Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó újrakárpitozás fullosan....

Autó újrakárpitozás fullosan. Mennyi pénz?

Figyelt kérdés

Ülések, és ajtókárpitok.

Tudom hogy sokmindentől függ, de egy körülbelüli összegre lennék kíváncsi. 100 ezren alul vagy felül van? Mondjuk nem bőr lenne.

#ár #autókárpitozás
2015. febr. 2. 13:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Haverom az F astráját kárpitoztatta újra, amibe benne voltak az ülések, ajtók, tetőkárpit. az ajtó kárpitokat és a tető kárpitot újonnan vette nem tudom mennyiért az ülésekhez meg bontásból szerzett annyi hogy ki tisztíttatták előtte, és utána húzták fel, és ez neki mindennel együtt majdnem 70 ezerbe fájt.
2015. febr. 2. 18:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem az autó komplett (4 ülés, kormány, váltó, oldalkárpitok) újrabőrözésére (tehát BŐR!) 360e-t mondtak.

A szövet anyag lényegesen olcsóbb és dolgozni is sokkal könnyebb vele, tehát ennek kb. szerintem a fele lehet, ha nem valami utcavégi kóklerral csináltatod.

2015. febr. 2. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!