Mercedes s320 cdi az alja füstöl/gőzől!?
Figyelt kérdés
mi lehet az oka ? 2006-os évjárat. eddig semmi bajom nem volt vele anyám felküldött a boltba és elinduláskor oda léptem neki mikor leállítottam nagyon füstőlt az alja, de semmi nincs vele mostmár egyre gyaakrabban csinálja ha oda lépek neki, az egyik haweromnak is s320cdi van 2007 es évjárat ugyan az mint az enyém és mondta, hogy neki is csinál olyat ha oda lép neki néha de ha nem állítjuk le akkor nem füstöl.igazán mondva kicsit megnyugodtam mikor ezt mondta, gontoltam gyári hiba lehet, de nem lehet olcsóbban meg csinálni remélem nincs nagyobb baja, nem szeretek lassan járni a kocsimmal mérés jelzőt is vettem bele ami jelzi hogy mérnek ot le lassítok. de azlrt mégis csak idegesít, Pl: ha meg állok a mcdonald's előtt és fütöl egy s merci mi égő már.2015. febr. 1. 10:38
11/14 A kérdező kommentje:
kis p... nem fejezed be ?? könnyű így ampereskedi, hogy az se tudod ki vagyok, nagyon könnyű élőbe meg be bújnál a legkisebb sarokba. jó embert fogtál ki én mondom, jo sok felesleges időd van én mondom na ilyenkből lesznek a családira várók
2015. febr. 1. 12:45
13/14 anonim válasza:
s320-as mercivel mit száguldozol?:DDD nagy bálna "kis" motorral vettél volna egy s500-ast amibe 388 ló van és több mint 500nm avval már lehet menni :)
A gondra térve: Mivel tél van ezért elképzelhető, hogy a ráfagyott jég (motorháztetőn) a motorral folyik majd az párolog. (vagy az alvázra (pontosabban a motor alatti rész) ami a motor miatt meleg) Ez csak az én elképzelésem nem biztos, hogy ez a gond csak segíteni akartam ha már ennyire oltanak.
14/14 A kérdező kommentje:
köszi utolsó egyébként unánna érdeklődtem a helybeli autószerelőnél, tul sok nálla a kocsi és nem válalja meg nem is fogja neki neméri meg nagyobb kocsihoz nyulni, azt mondta, de valószínűleg a kipufogó bilincs lazult meg vagy tört le ami a vizet melegiti és ugy kezd gőzölni atomul az autó! gyári hiba azt mondta, de hát kitudja mi van vele előtte egy bmw 730 volt nekem 2005 facelift sokkal jobban ment annak szerettem oda taposni mert 2 évig hajtottam ismertem az autot semmi bajom sem volt vele tudtam, hogy mennyi elég neki, de most nagyon ez a merci nagyon szerviz költséges, de megvagyok elégedve vele kényelemre és fogyasztásra nagyon!
2015. febr. 2. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!