Alive. kérdése:
Mi a jelentése annak hogy "sleeper" pontosan?
Figyelt kérdés
Szlengben hallottam hogy az USA-ban ezt a szót használják.Jelentése a éjjeli illegális versenyzőkre utal vagy van valami bővebb jelentése is?2015. jan. 27. 16:30
1/8 anonim válasza:
sleeper car-ok vannak......jelentése:egy csont gyári kasztniban valami rommáhúzott több száz lóerős motor dühöng!a boba motoring épít ilyeneket előszeretettel!tessék: https://www.youtube.com/watch?v=3NKVF1RxSuE
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm most már teljes a kép ! :D
2015. jan. 27. 17:54
3/8 anonim válasza:
Kívülről nem mutat semmit ,átlag tucatkocsi tucatmárka szóval nem is sportos jellegű típus, mégis egy bitang erős motorral van hajtva de semmi külső cicoma szárny stb .. ami sokakat meglep az utcán.
4/8 anonim válasza:
Mondják a nem tuning gépekre is, például Audi RS6, kivülről szinte teljesen ugyanolyan mint egy 2.0 TDI, de az ereje akkora, hogy egy Ferrarit is megszorongat.
5/8 anonim válasza:
azért egy rs6-ot ne sleeperezzünk már le
6/8 anonim válasza:
Egy új Audi azért nem meglepetésautó, ha tdi ha benzines,attól elvárják hogy gyors legyen, még ha nem is mindig az . Ugyanez Bmw-nél is így van. De egy 2es golftól vagy egy régi Volvótól vagy valami szürke japán tucatautótól esetleg keleti verdától nem. Ha ezek hagynak állva a pirosnál az a poén.
7/8 anonim válasza:
Volvo 850R is remek sleeper autó gyárilag, hiszen csak egy unalmas kocka-kombinak látszó valami külsőre, közben meg borsot tör az orra alá aki ujjat húz vele... Imádom a műfajt egyébként, nem írom mit jelent mert már többszörösen is elhangzott mit takar.
Sajnos van egy bunkó réteg is a műfaj képviselői között akikkel nem árt vigyázni, hiszen tűkön ülve várják mikor "köthetnek" bele egy amúgy őket szabályosan előző autósba nem ritkán komoly vészhelyzetet teremtve, mert amikor melléérsz akkor persze ők is elkezdik nyomni neki hogy véletlenül se fejezd be az előzést biztonságosan.
8/8 anonim válasza:
Jól mondják az előttem szólok, mit takar a kifejezés. Nekem is van egy hobbi célra épített Mercedes W124-es CE "sleeper"-em. Teljesen hivatalos átépítés, nagyobb Mercedes motorral+kompressor. Ránézésre egy öreg békebeli Mercinek tűnik, ami nem mond sokat magáról. Általában lenézik, vagy meg sem nézik, de pont ettől érdekes a dolog. :) Nem szoktam egyébként erőfitogtatásra használni. Egyetlen egyszer külföldön, autópályán, egy Honda Civic erősködött velem. Bár el akartam engedni, nem ment. Aztán amikor megnéztük hol fogy el a V-tec ereje, hamarosan el is köszöntem tőle... Szerencsére csekket nem kaptam a pályáról. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!