Lovesosa kérdése:
Milyen márkájú autót vegyek 1. 000. 000ft-ért?
Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt vagyok és kb 1M lenne rá költve. Én a német autókat kedvelem jobban, de kiváncsi vagyok a véleményetekre!2015. jan. 24. 23:57
1/9 Kiszely Máté válasza:
Bugatti Verjon használtan vedd úgy olcsóbb
3/9 anonim válasza:
sztem egy szép e36-os bmw akkor olyan 800 körül az már patika úgy is, a többit meg tedd el olajcserére egyből stb, bármi közbe jöhet mindig , inkább legyen az meg
4/9 anonim válasza:
na kezdődik....kiváncsian várom az egymás torkának ugrást,hogy de ezt vedd,de ez jobb,az meg szebb,stb.....bmw már van,most már jöhetnek az 1.9 tdi-k,aztán meg egymás leugatása,hogy de ez 4 litert eszik,az meg hátul kapar....
5/9 anonim válasza:
Én Cliot, Fiestát vagy Fabia-t vennék.
6/9 anonim válasza:
Mindenkeppen dieselt.
1.9TDI
1.9PDTDI
Legfontosabb tehat,hogy diesel es,hogy nemet legyen!
7/9 anonim válasza:
1 millió forintért már nagyon szép, rozsdamentes G Astrákat lehet taláni.
9/9 anonim válasza:
Golf 4 tdi.
Nekünk ilyen van és csak ajánlani tudom.
Szupi kis autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!