Lányok! Nektek mi jön be? Milyen autóval járjon egy férfi?
Mindenféle márkával lehet kulturáltan, normális civilizált ember módjára viselkedni, és minden márkával lehet bunkó taplóként megjelenni.
Viszont jellemző, hogy a feltűnésre vágyó arrogáns majmok a német márkákat részesítik előnyben, és alpári módon feltűnősködve használják.
Én többek között ezért vettem francia kabrió-kupét, hogy véletlenül se hasonlítsak az ilyen tirpákokra.
Legyen igényes, ápolt autó, legyen lemosva lehetőség szerint, belül mindig tiszta legyen, ne legyen poros, koszos, ne legyen benne büdös, kajaszag, ilyesmi.
Márka mindegy, de én szeretem a kényelmesebb kocsikat, amibe van hely, és erő is van benne autópályán.
De szerintem egy férfinak legyen szedán kocsija, valami sötétebb színben, és olyan férfias legyen, pl E merci, 7-es BMW.
Azért nézik le mert akinek igazán jó kocsija van annak pénze is van ergo azt csinálhatnak egy ilyen férfi mellett amihez kedvük van. Sőt a gyerekeiknek sem lesznek gondjai. Jobb életre számíthatnak. Mit kell ezen annyit csodálkozni?
Ez még szerintem mindig jobb mint az mikor azért buknak valakire mert pl: jóképű vagy magas mert
Gazdag még lehetsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!