Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lányok! Nektek mi jön be?...

Lányok! Nektek mi jön be? Milyen autóval járjon egy férfi?

Figyelt kérdés
Milyen márka? Indokoljátok is.
2015. jan. 24. 22:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%
Mindegy nekik csak drága legyen és új :D
2015. jan. 24. 22:11
 2/13 anonim ***** válasza:
56%

Mindenféle márkával lehet kulturáltan, normális civilizált ember módjára viselkedni, és minden márkával lehet bunkó taplóként megjelenni.

Viszont jellemző, hogy a feltűnésre vágyó arrogáns majmok a német márkákat részesítik előnyben, és alpári módon feltűnősködve használják.

Én többek között ezért vettem francia kabrió-kupét, hogy véletlenül se hasonlítsak az ilyen tirpákokra.

2015. jan. 24. 22:12
 3/13 anonim ***** válasza:
36%

Legyen igényes, ápolt autó, legyen lemosva lehetőség szerint, belül mindig tiszta legyen, ne legyen poros, koszos, ne legyen benne büdös, kajaszag, ilyesmi.

Márka mindegy, de én szeretem a kényelmesebb kocsikat, amibe van hely, és erő is van benne autópályán.

De szerintem egy férfinak legyen szedán kocsija, valami sötétebb színben, és olyan férfias legyen, pl E merci, 7-es BMW.

2015. jan. 24. 22:15
 4/13 anonim ***** válasza:
Lexus
2015. jan. 24. 22:17
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen , 3 ás válaszolóra számítottam, gondoltam hogy valaki felhozza a mercit és a 7 és BMW-t. De a lányok miért nézik le azokat akinek olcsóbb, kisebb kocsija van? Az egy dolog, hogy a BMW Ben van hely, de a fene se fog 7-es BMW t venni. Miért gondolják sokan, hogy 1milla alatt nincs jó kocsi? 400,000 Ft kb egy jó kombi/ sedan. Amúgy vannak itt olyanok akik a japán kocsikra buknak? Lányok?
2015. jan. 24. 22:30
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
A lányok nem a japán meg német kocsikra buknak, hanem a magabiztos férfiakra, akik nem az autójuk márkájától teszik függővé a saját "férfiasságukat".
2015. jan. 24. 23:21
 7/13 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem meg itt nem válaszolt még lány...
2015. jan. 24. 23:35
 8/13 anonim ***** válasza:
A Lexus egy japán autó.
2015. jan. 25. 10:12
 9/13 anonim ***** válasza:
89%
Én biciklivel is tudok csajozni, nem kell ahhoz kocsi! (igaz az is van, állandóan tiszta kívül-belül, jó illat van benne, és van benne hely bőven, mivel szedán!)
2015. jan. 25. 10:38
 10/13 anonim ***** válasza:
49%

Azért nézik le mert akinek igazán jó kocsija van annak pénze is van ergo azt csinálhatnak egy ilyen férfi mellett amihez kedvük van. Sőt a gyerekeiknek sem lesznek gondjai. Jobb életre számíthatnak. Mit kell ezen annyit csodálkozni?

Ez még szerintem mindig jobb mint az mikor azért buknak valakire mert pl: jóképű vagy magas mert

Gazdag még lehetsz! :)

2015. jan. 25. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!