Bukósisak plexi sötétítés?
Jaj de jó, köszönöm a válaszokat!
Esetleg tudtok tanacsod adni, hogy hol, milyen néven, milyet fóliát keressek?
Nekem nem jöt be a sötétített plexi közúton, főleg a Bükkben és Mátrában volt szopás amikor árnyékosabbb helyen vezetett az út. Annyira rossz, "kontrasztos" volt a kilátás, hogy engem már zavart. Nekem az jött be, úgyhogy beépített napszemüveges bukót vettem és ott "ki tudom kapcsolni" a sötétítést ha nem kell. A HRigen viszont napfényes délután jó volt az "iridium" plexis sisak ( nekem csak itt tűnt előnyösnek )
Ha mindenképpen sötétíteni akarsz akkor vegyél sötőt plexit ( tudom ,drága - szerintem is ) én nem gányolnák mindenféle fóliát a rostélyra.
Mindenképpen SkyFol vagy LLumar fóliával fóliáztass.
Itt a színskála százaléknak megfelelően: [link]
Én plexire nem ajánlok 20%-nál sötétebbet,mert szürkületben már nem fogsz látni rendesen vele.
Nekem az autón(kivéve elől) 5%-os van ami teljesen sötét és a középső visszapillantót legtöbbször nem is tudom használni csak erős napsütésben.Öngyilkosság lenne 15%-nál nagyobbat sötétíteni.
2-es válaszoló voltam megint :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!