Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az Audi Q7-es, nem túl durva?

Az Audi Q7-es, nem túl durva?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 12:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

A másik ha valóban gazdag lennél akkor nem magyarázkodnál itt mint egy f"szszopó.Na mindegy talán még régebben énis tettem fel kamukérdést,de amikor lebuktam nem erőltettem.:D

Amugy meg ha szlovák cégnél dolgozol olyan állásba akkor lennének olyan kapsolataid,hogy bárki mást a konkurenciából megkérdezz.Nyilván ha igaz lenne ,lenne valakinek.Vagy nekik porsche,ferrari,lamborghini van?akkor bocs 17/F

2010. febr. 9. 19:55
 22/25 anonim ***** válasza:
ez egy Sz@rfa$zú
2010. febr. 10. 14:24
 23/25 anonim válasza:

Arra nem gondol senki, hogy pl igazat is mondhat? És mi irígy csóró magyarok meg leugatjuk? Nem azért de sztem még Szlovákiában is sokkal több az értelmes ember, és van aki kíváncsi pl arra h a közvélemény mit mond ha valakit egy Q7-esben lát(mert az alapkérdés sztem ez).

De gondolom most még egy (nem magyar) embernél sikerült az okos népnek bebizonyítnai, hogy a magyarok bunkó köcsögök....

Az ország nevében: Köszi :P

2010. máj. 18. 21:45
 24/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ez jól esett!

Vannak még értelmes és inteligens emberek! -)

2010. máj. 19. 11:14
 25/25 anonim válasza:

de irigyellek...

a kedvenc autóm..hihetetlenül gyönyörű autó.Majd egyszer..egyszer én is veszek :D

de amúgy tényleg igaz,h csak autómataváltósat gyártanak belőlük?

18/L

2010. szept. 21. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!