Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az Audi Q7-es, nem túl durva?

Az Audi Q7-es, nem túl durva?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 12:12
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Milyen célra lenne durva?

(egyébként a szót rövid u-val írjuk)

2010. febr. 8. 12:26
 2/25 A kérdező kommentje:
Országútra.
2010. febr. 8. 12:33
 3/25 anonim ***** válasza:
A mai magyar utakra? Nem. Sőt. Nem is engednék rá mást. Kár, hogy a Q7-esek gazdái amúgyis úgy érzékelik, hogy nincs más az úton rajtuk kívül :S
2010. febr. 8. 12:47
 4/25 anonim ***** válasza:
Q7-est akarsz venni, vagy most ébredtél, és ez volt az elsőő dolog ami az eszedbe jutott.
2010. febr. 8. 13:02
 5/25 A kérdező kommentje:
A BMW X5 és az Audi Q7-es között gondolkodom, mert a héten kell hogy eldöntsem ill. megrendelnem, ezért kérdem. 29F
2010. febr. 8. 13:27
 6/25 anonim ***** válasza:
én japan fan vagyok,de ha választhatnék akkor audi
2010. febr. 8. 13:50
 7/25 anonim ***** válasza:
akkor inkább Q7 mint x5 (inkább Q7 vs X6 közt döntenék ha lenne rá 20 millám :D )
2010. febr. 8. 13:56
 8/25 anonim ***** válasza:

Q7... az összkerékhajtása mindenképp jobb az audinak. Dizájnban nem olyan visszafogott, mint az X5. Nekem volt mindhárom ML,X5,Q7... Az ML nagyon gáz, egyébként terepre egyik sem való. Városba teljesen fölösleges, nemhogy a kátyúk miatt jó lenne, de mivel ezek nem terepjárók, ezért ugyanúgy szétcseszi a futóművüket a sz@r út. És a futómű bizony nem garanciális!!! Landcruiser jobban bírja a sz@r utat, mint ezek, vagy egy Land Rover Discovery... És hát ugye lehet venni Hummert. Nekem most az van, és bár 30 litert fogyaszt, a kátyúk bizony nem sok kárt tudnak tenni benne :) Ellenben 100km-en 6000 ft-tal többet tankolok, mint bármilyen városi terepjáró, szóval mire azoknak 50 ezer táján széthullik a futóműve, már be is hozták az árát a fogyasztásban.

Konklúzió, azt vedd ami tetszik :)

2010. febr. 8. 14:06
 9/25 anonim ***** válasza:

Én is inkább Land rovert vennék.Mondjuk országúton nem tudom ,hogy megy ,de ha minden igaz jól.

Így néz ki [link]

És itt egy teszt:

[link]

Hogyha nem ezt akkor talán jeep.

A Hummer azért kicsit túlzás.30-40litert eszik vezetési stílustól függően.

Hogyha már ennyi pénzed van akkor talán kipróbálhatnál egy nissan Quashqai-t használtan kb 6M és 1 évesek sincsenek.

Mivel japán ezért alkatrész mindig lesz...

Audi baromira nem ér meg annyit amennyit el akarnak kérni érte(Márkát fizeted meg..) én is nézegettem ,de végül használt quashqai lett...

2010. febr. 8. 14:30
 10/25 anonim ***** válasza:

Bocsi utolsó: a quashqai is megy 240et:) és nagyon dinamikusan gyorsul alig érzed ,hogy haladsz

Néha azon kapom magam ,hogy 90 km/h városban..

2010. febr. 8. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!