Trabant 1,1 rángat, mitől lehet? Hogy lehet megoldani?
Figyelt kérdés
Van egy 1,1-es Trabim ami nem mindig de menet közben főleg nagyobb terhelésnél, pl: emelkedő, váltás elötti kihuzatás, vagy gyorsításnál rángat. Van amikor egyáltalán nem csinálja de van úgy hogy szinte menni alig lehet vele anyira rángat. Mi lehet a megoldás?2010. febr. 8. 11:53
1/12 anonim válasza:
Szerintem állíts a gyújtáson...
2/12 anonim válasza:
Ki kell tisztítani a karburátort, és a benzinszűrőt.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi! A benzinszűrő zsír új talán 30 Km-t ment. Ezt a karburátor tisztítást már hallotam mástól is. Hogy lehet ezt házilag megoldani, nem vagyok müszaki analfabéta, twhát írd ha tudsz valamit. Vagy vigyem szerelőhöz??
2010. febr. 8. 14:10
4/12 anonim válasza:
A válaszodból úgy látom nem vagy nagyon otthon az autók terén.
Jobban jársz ha elviszed szerelőhöz, szétszedés közben elcserélhetsz fuvókákat, esetleg véletlenül elállítasz dolgokat.Rosszabb lesz mint volt.
Kell keresni egy régivágású szakit, aki hajlandó eljátszani ilyesmivel, sajnos a nagy cégek csak cserélnek mindent.
Ez lehet gyujtás, vagy üzemanyag hiba is.
Ha nagyon érdekel a téma akkor van hozzá javítási könyvem( ha jól emlékszem) Felteszem ha kell.
5/12 A kérdező kommentje:
Megköszönném ha tudnál adni könyvet. Akár elküldheted e-mailben is. Köszi előre is
2010. febr. 8. 17:38
7/12 A kérdező kommentje:
köszi! De valahogy mégsem tudok semmit kezdeni. Lehet hogy én vagyok a béna de nem tudom leszedni onnan ahová feltetted. bocsi
2010. febr. 8. 18:36
8/12 anonim válasza:
Egy kis segítség: válaszd az ingyenes letöltést.
9/12 A kérdező kommentje:
Valami még így sem jó. Én teljesen más felületet látok mint amit muttál képek. nincs ilyen hogy free, max olyan hogy "free user" de ha erre kattintok egyből kiírja hogy ERROR. Ugyhogy sajnos valami gáz van. De nagyonszépen köszönöm hogy segítesz
2010. febr. 8. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!