Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw E46 318 i 2003as évjárat...

Bmw E46 318 i 2003as évjárat megbizható? Szépen megy? BMw érzés megvan benne is?

Figyelt kérdés
2015. jan. 20. 16:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

szerintem nézd meg mindkét autót és lásd a saját szemeddel hogy amit én ajánlottam egy generációs ugrás az e46hoz képest, igaz hogy nem lehet kilincsel előre tönkretenni a difiműtől a gömbcsuklón keresztül a teljes kocsit de ez egy jó autó sokáig üzembiztos marad az is tuti, mert látszik rajta hogy vigyáztak rá

nézz ki egy lakótelepre milyen szánalmas képet fest a sok bontószökevény 15-20 éves lelakott boyracer BMW

ezek közé akarsz beállni, hogy na BMW bejött az élet...

rendszerváltáskori romantika...

2015. jan. 20. 19:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Presztízse az E90-nek sincs egyáltalán (olyan értelemben, ahogy itt értjük). Még a régebbi 5-ösöknek sem igazán. Sőt, az új 3-as sem presztizsautó, hanem csak egy igényes autó (ugyanannyiért, mint a konkurenciák hasonló középkategóriásai). Szóval emiatt kár BMW-t venni. Akkor is inkább mást kéne venni, ha csak azért kell, mert valakinél láttad, vagy a szomszédnak is az van, stb. Amúgy nincs olyan, hogy BMW érzés. Jó autók, de kb. ennyi.

Az Epica-t nem egy kereskedő ajánlgatja itt? Amúgy való igaz, érdemes megnézni más autókat is. A faceliftes 318i állítólagos elavultságáról annyit, hogy egy nagyon modern 2 literes valvetronic motor van benne, mindkét oldali fokozatmentes szelepvezérléssel (nincs pillangószelep), így egy pörgös motor alacsony fogyasztással. Ehhez képest a Chevy motorja régimódi, mint a belseje is, ami úgy néz ki, mint az egyel ezelőtti generációs Opeleké (ami nem baj, van akinek az jön be).

2015. jan. 20. 20:24
 13/15 anonim ***** válasza:

nem kereskedő ajánlja :) csak megnézte mit kapna 140-150 lóerő között a bmw áráért (amik közel sincsenek ilyen jó állapotban)

szerintem egyáltalán nem egy rossz deal na mindegy...

2015. jan. 20. 20:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Mindegy, BMW E46 318i és BMW E46 318i között is van különbség:

Az egyik lehet keveset használt, dokumentált, rendben lévő,

a másik meg lehet 650 000 kilométeres, frissen behurcolt M rendszámos (esetleg próbarendszámos).

Szerintem az első változat gazdái is lenézik a második esetet, amit már inkább bontott alkatrészek kiárusítására kellene használni. Igaz ez persze másfajta autókra is, mert elég gáz, hogy jön be az országba a sok agyonhasznált kismillió kilométeres autó, azután itt szaladgálnak M rendszámmal, holott szegények már inkább végső nyugalomra szeretnének lelni, ha volna lelkük. De ez egy másik történet.

A lényeg az, hogy ha nem találsz megkímélt, valóban lenyomozható előéletű autót, akkor én is - mégiscsak azt a Chevrolet-t ajánlanám, mert annak láthatóan rendben van az előélete és még talán nem is futott olyan sokat.

2015. jan. 21. 20:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Na szoval a sok szakértőnek üzenem hogy mégegy lepusztult 650.000-et futót jolkarbantartott BMW ezerszer jobb bármelyik ocska shevyyynel..( gagyi Amerikai szarnal)

A BMW jo megbízható!! Nezd meg hogy rendesen volt e szervizelve!! Es nem lesz bajod vele ! Nem fog cserben hagyni soha !

2015. márc. 22. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!