Opel Astra F-nél miért nem zár a tanksapka ajtaja normálisan?
F astráknál gyakori betegség az hogy ott szeretnek elkopni, kirohadni. Nekem is ilyen bajom volt vele, még a festék is felhólyagosodott körülötte. Ugye ki kellett volna lakatolni az egészet, de mivel nagyon nem akartam már költeni rá, így egy haverral lecsiszoltuk körülötte befújtuk alapozóval majd ráment a festés mivel az autóm egyszerű piros volt így kaptam hozzá hamar festéket, és vettünk rá új tanksapka fedelet bontásból így azt is lecseréltük mert az még nem volt így kikopva és körülötte a kis nyílást úgy oldottuk meg hogy egy nagy gumi csíkot ragasztottunk köré így igaz nem volt a legesztétikusabb de kívülről úgysem látta a kutya sem így legalább picit feszült is rajta és nem nyilt ki magától.
Azért csináltuk meg így mert nem akartam rákölteni 20-25 ezer forintot a szerelésre mivel már tervbe volt hogy átveszem bátyám passatját mert ő új autót akart venni, és így az opelt a húgom örökölte volna, de mivel neki nem kellett, így eladtam egy szerelőnek aki kifejezetten leharcolt állapotban keresett ilyen autókat mert hobbija volt az autók felújítása, és magának is akart egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!