Autómániások! Normális dolog, hogy szinte fájdalmat érzek, ha koszos az autóm?
Kb semeddig nem tudom elviselni, ha koszos az autóm. Esik egy kis eső, másnap tuti lemosom, ha munka után sötétben, akkor is. Belül ugyanez: hétvégén elmegyünk barátokkal, másnap az nálam egyértelmű autótakarítás, mert összetaposgálják a szőnyegeket, küszöböket.
Az időjárás jelentést kizárólag azért nézem, hogy kiderüljön, érdemes-e autót mosni, vagy holnap is esni fog.
Ja és kb bármikor úgy néz ki, mint az autókereskedők frissen kiglancolt, eladásra felkészített autói.
Ez már nagyon beteges? :D Más is van ezzel így?
Nekem is fáj, ha koszos, szinte sajnálom szegénykét :) Én is nézem az időjárás jelentést, hogy mikor menjek mosatni.
De azért ennyire nem vagyok mániás :)
Ezzel én is pontosan így vagyok.
Hétvégén van időm/lehetőségem kocsit mosni. Az első 2 évben szinte minden hétvégén külön program volt az autómosás. Télen, a sáros fölfröcskölt sós trutyit mosom le, nyáron a rengeteg döglött bogarat a kocsi elejéről.
Mostanra azért meg tudom állni, hogy néha egy, esetleg két hétvége is kimarad. De a szőnyegeket akkor is kirázom, ha csak egy kis koszt látok rajtuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!