Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a piacon levő legjobb...

Melyik a piacon levő legjobb járművédelem?

Figyelt kérdés
Járművédelem beszereltetésén gondolkodom és a legjobbat szeretném, ebben kérem a segítségetek ti melyiket ajánljátok és miért ? Törekszem a feltörhetetlen felé, bár nem értem miért nincs olyan védelem ami feltörhetetlen.

#járművédelem #feltörhetetlen #piacon a legjobb #2015-ös év legtutibbja #nincs konkureciája.
2015. jan. 17. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:
pajzs
2015. jan. 17. 22:46
 2/6 anonim ***** válasza:

"nem értem miért nincs olyan védelem ami feltörhetetlen"

talán mert mindennek van gyenge pontja??Amúgy meg milyen autót akarsz te ennyire megvédeni meg kitől/mitől?

2015. jan. 18. 01:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Mit értesz azon, hogy feltörhetetlen?

Egy normál kocsinak az üvegét kiütik pajszerrel vagy féltéglával, és kiveszik a cuccodat, bármilyen a védelem.

Lopás ellen meg Pajzs, azt úgy reklámozzák, hogy 100 %-ban megtérítik az ellopott autód piaci árát - de erre még nem volt szükség soha. Na de az ára is olyan.

2015. jan. 18. 08:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Pajzsot bűnözők üzemeltetik, nekem tőlük védelem nem kell. én ezeknek a szemétládáknak nem fogok fizetni ..
2015. jan. 18. 10:44
 5/6 bp1985 ***** válasza:
Te nagyon okos lehetsz. Alá is tudod támasztani, vagy csak lejáratod a céget, mert nem tudod kifizetni?
2015. jan. 20. 07:01
 6/6 anonim ***** válasza:
A Pajzs technológia sem törhetetlen, egyszerűen jó a marketingje. Néhány ezt boncolgató oldalon tömegével lehet találni ellenérveket a Pajzs ellen, pl. hogy gépjármű tűz esetén kifejezetten veszélyes, ha nem lehet kinyitni gyorsan a motorháztetőt. Illetve hogy szakértők (ide sorohatjuk a tolvajokat is) simán kinyitják azt is. Továbbá igénytelenül szétfurkálják/hegesztik az autódat, mert úgy rögzítik a motortér zárat. De a többi sem jobb, a GSM/GPS jeleket blokkolhatják, az összes járművédelmi rendszert a legjobban az erre szakosodott tolvajok ismerik, hidd el. Legjobb védelem az autólopás ellen egy lopáskárra kötött Casco.
2017. szept. 18. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!