Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóban akksi csere járó...

Autóban akksi csere járó motornál?

Figyelt kérdés

Az autóban a szerelő úgy cserélte az akksit hogy járó motornál levette a sarukat kivette az akksit majd be az újat.

Az autó indít rendesen semmi baja de én azt olvastam járó motornál nem egészséges levenni a sarukat nemhogy akksit cserélni.

Lehet ennek valami következménye később??

2015. jan. 17. 18:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

# 10/

wtf és?! a 30 évesekbe is, hiszen feszszabályzó nélkül nem tudna működni az autó elektromos rendszere!

2015. jan. 19. 18:23
 12/17 A kérdező kommentje:

Na mindegy nem egy autószerelő mondta azóta, hogy ha eddig semmi baja akkor már nem is lesz.

kb 50 km-t mentem vele eddig és semmi gond.

2015. jan. 19. 18:53
 13/17 anonim ***** válasza:

Ez ugye tudod, hogy nem azt jelenti, hogy nem egy idióta kókler csinálta az autódat, hanem azt, hogy mázlid van. Semmi több.

Mellesleg én azért egy 500 km-t még várnék ezzel a kijelentéssel.

2015. jan. 19. 19:21
 14/17 anonim válasza:
Régen is volt fesz. szabályzó semmit nem jelent az is elmehet nyugi. Teljesen igaza van az utolsó hozzászólónak várd ki a végét mondjunk egy hosszú út nyáron amikor még jobban megmelegszik a generátorod és pont olyan helyen megy el a töltésed ahol nem kéne.. vagy pont ott ég le a generátor. Fiatról ne is beszéljünk rengeteg gyári hibás típusa van (Marelli) ahol kivétel nélkül az összes generátor tönkre megy irreálisan hamar. Az egyik legrosszabb minőség.. bár megnyugtatok mindenkit az új densok is marellik, amin made in italy van mind kritikán aluli..
2015. jan. 19. 21:59
 15/17 A kérdező kommentje:

Na 600km benne van és semmi gond!!

Szakik.....

2015. jan. 22. 20:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Apropó, a Grandéból simán ki lehet venni az akksit, a rádió nem kér kódot, max az időt kell beállítani, meg lenullázódik a napi kilométer. Ennyi.
2015. jan. 22. 20:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Csak mákod volt. Ennyi. Ettől még egy idióta kókler volt a szerelőd.

Ha ezt nem fogod fel akkor kezet foghatsz vele te is. ;)

2015. jan. 22. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!