Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék. Autot venni. De....

Szeretnék. Autot venni. De. Ingyen. Hogy lehet?

Figyelt kérdés
Azt hallottam.hogy van olyan cég.ami.reklám plakátot.ragaszt az autora.és.mivel hogy hirdeted a.reklámot még pénzt is.kapsz.havonta....ez hogy van?
2015. jan. 17. 17:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

En csak remelni tudom, hogy a kerdes kamu. Ha megsem, akkor neked nemhogy autot nem szabad venni (mert gondolom pont 0 forintod van ra), hanem a napi 5 zsemle+tejen kivul kb. semmit.

Te, ne.kostolgass, megvan mindenem.amikell most vettem.egymisiért.egy.passatot kpba.ugyhogy bekussolhatsz, még egy autot szerettem.volna venni céges.autonak, azt, hogy kinek.mire telik.szerintem nevitassuk mert kiváncsilennék mit kereswl.egy honapba....bekem.nincs panaszom..csak akartam volna hogy ugy legyen céges autom.hogy nekeljen érte fizetnem

2015. jan. 18. 14:27
 12/18 A kérdező kommentje:
Képel, nekem.második.autojént.kell.egy céges auto.és.mivel.hallottm.ien megoldásrol gondoltam.megérdeklödöm, kéthonapja.vettem.egy passatot egy millo.ftéért ugyhogy nemkell.papolni...az meg hogy kinek.mire.telik, hiddwl.hogy nekem.többre mint.nwkwd.;)
2015. jan. 18. 14:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Attól még hülye vagy mint a segg...
2015. jan. 18. 14:47
 14/18 A kérdező kommentje:
Fejtsed.ki hülyegyerek!?
2015. jan. 18. 15:37
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
loooooool, a primitív mindenségit :D:D:D
2015. jan. 18. 16:29
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Draga baratom, ha neked az egymillas, nyilvan 'nemetbol' behozott 800e km-es Passat az elet csucsa, akkor nincs mirol beszelnunk. Nem kostolgatlak en, de tanacsot is felesleges neked adni, mert ostoba vagy mint egy tal katica. Irni alig tudsz, az irasjeleket hirbol ismered, de ingyen ceges auto kene? Ember, egy szerzodest nem tudnal alairni, csak 3 x-szel, nemhogy megerteni mi van benne...
2015. jan. 18. 18:33
 17/18 Napkiraly ***** válasza:
Utolsónál a pont.
2015. jan. 19. 21:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Azt hiszem nekem már nincs mit kifejtenem. 18:33-as válaszoló már megtette.
2015. jan. 19. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!