Szeretnék. Autot venni. De. Ingyen. Hogy lehet?
Figyelt kérdés
Azt hallottam.hogy van olyan cég.ami.reklám plakátot.ragaszt az autora.és.mivel hogy hirdeted a.reklámot még pénzt is.kapsz.havonta....ez hogy van?2015. jan. 17. 17:52
1/18 egySanyi válasza:
Rég volt szép volt talán igaz se volt.
2/18 Dörmögő válasza:
Pár tíz évet késtél csak. De autót akkor sem adtak csak fizettek a reklámért. Na majd legközelebb korábban kelsz. :-)
5/18 anonim válasza:
En csak remelni tudom, hogy a kerdes kamu. Ha megsem, akkor neked nemhogy autot nem szabad venni (mert gondolom pont 0 forintod van ra), hanem a napi 5 zsemle+tejen kivul kb. semmit.
6/18 anonim válasza:
Autót ingyen? Ez csak politikusoknak sikerült még eddig.
7/18 anonim válasza:
én vettem egy suzuki és rátették a plakátot a cég és ingyenes volt az átiratás így
8/18 anonim válasza:
Ha fizetsz nekem 2600000 forintot a tanácsadásért, kapsz tőlem ingyen egy 2600000 forint értékű autót. Ingyen!
9/18 Napkiraly válasza:
Amikor jön egy autó az utcán entert nyomsz és beszállsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!