Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Központi zár probléma?

Központi zár probléma?

Figyelt kérdés
vettem egy renault clio 2 tech run autót és az lenne a kérdésem hogy egy darab sima kulcsot kaptam hozzá és nem tudom hogy az autóba milyen központi zár rendszer van,mert amikor elindulok bezárnak az ajtók,ha megálok kinyitnak,és a kocsiba erre van egy gomb is.tehát az autóban van központi zár!na már most amit nem találtam a neten hogy ennek kulccsal zárva kéne működni vagy távírányitású egyébkén és elég csak egy taníntható távírányitott venni?kulcsról ajtón keresztül zárva nem nyit és nem zár.gomb nincs a kulcson.ha esetleg univerzális központi zárrat veszek motorok nélkül akkor ha rákötöm attól még működni fog az autó elíndulásánál az automatikus zárodás?

2015. jan. 17. 17:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Vegyél bele 10 ezerért egy távirányítós riasztót, szereltesd be, és lesz távirányítós központi zárad. A gyári kulcs kb. 40 ezer Ft, bontóban olcsóbb, de betanítással együtt az se sokkal olcsóbb.

Az automatikus záródás működni fog később is. Ha zavar akkor ki is kapcsolhatod, csak járó motornál tartsd nyomva legalább 3 mp-ig a belső ajtózáró gombot a konzolon. A bekapcsolás is így működik.

Nagy eséllyel elveszett a gyári kulcs és megölték az immobilisert is, mert a pótkulcsban nincs chip se távirányító.

2015. jan. 17. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!