Lenne egy VW Golf 4-esem és az lenne a probléma hogy központi nyitásakor a bal hátsó ajtó nem nyílik ki mi lehet a baja és hogyan lehetne orvosolni?
Figyelt kérdés
2014. okt. 15. 14:43
1/6 anonim válasza:
Ha coupe, akkor normális, mert nincs bal hátsó ajtó. Egyébként kérdezd meg itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__joslas
2/6 anonim válasza:
Vegyél a bontóban egy zárat és cseréld (vagy cseréltesd) ki.
Bár úgy látom újonnan se drága:
Szerintem.
3/6 A kérdező kommentje:
De előbb ki kellene nyitni az ajtót de hogy?
2014. okt. 15. 18:07
4/6 anonim válasza:
Ha gyári kp-záras akkor azthiszem ezek már kompresszorosak. Lehet valahol elereszti a levegőt. Ha elektromos akkor lehet valahol szakadás van. Le kell venni az ajtókárpitot és megnézni ott a dolgokat. Az ajtót próbáld meg nyitni úgy hogy a belső kilincsel nyitod. elvileg akkor nyitódnia kell, ha nem sikerül akkor vidd be a VW márkaszervízba és ott elvileg ki tudják nyitni neked.
5/6 anonim válasza:
utolsó válaszoló! hol van ott neked levegő? max a sima légköri levegő de h más nincs az biztos. egyébként belső kilincs meghúzásakor nyilik az ajtó ha nics átkapcsolva a gyerekzár. próbáld meg memozgatni az átvezetőnél a vezetékeket lehet ott szakadt el vmelyik.
6/6 anonim válasza:
5-ös válaszoló! VW szervízben vagyok tanuló és volt egyszer egy Polo (hasonló évjárattal mint a 4-es golf) amibe a gyári kpzár kompresszoros volt és eleresztett az egyik csőnél a levegő ezért volt hogy nem nyílt ki illetve tovább tartott mire kinyílt az ajtó. Hogy hogyan van megcsinálva pontosan azt nem tudom. De halljuk te mit tudsz pontosan a Volkswagenek központizárjáról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!