Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kocsit ajánlanátok?...

Milyen kocsit ajánlanátok? Lehet már jót venni 600 ért?

Figyelt kérdés

Autóra gyüjtögetek és 600 ezerért szeretnék maximum venni átírás nélkül számolva.Sok féle autót nézegetem már de valki azt mondja hogy nem jó valaki meg hogy igen pl: opel astra g, valki erre a kocsira azt mondja esszi az olajat valki azt hogy nem. Első autóm lessz majd de vezettem már többször ugy hogy kis autót nem akkarok 1,4-1,8 gondolkodom.Mostanában a mitsubishi carismákat nézegetem de mindenki azt mondja drága az alkatrész az engem nem érdekelne csak ha 100-200 még ráköltenék legyen jó.

Ez az autó például szerintetek megérné: [link]

És akkor irnátok nekem pár autót és véleményt róla ami belfér 600ért.

2015. jan. 14. 10:05
 1/2 szántóvető ***** válasza:
egész mutatós autót találtál 600-ért.sokan leírják hogy állapotot kell nézni.a g astra is jó ha nincs szétgyilkolva,ez is simán megéri ha nem ütötték-verték és szervizelték lelkiismeretesen.el kell vinni átvizsgálásra és ott kiderülnek a hibák.márkaszervizt javaslok mert ők laptopra tudják kötni.
2015. jan. 14. 10:14
 2/2 anonim ***** válasza:
A g astra nekem kényelmetlen volt, én inkább a ford focust javaslom
2015. jan. 17. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!