Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki le tudná írni, hogy...

Valaki le tudná írni, hogy rutin vizsgán, az elméleti résznél miket kell elmondani?

Figyelt kérdés

Konkrétan a KRESZ rutin vizsga elméleti anyagára lenne szükségem.

Az oktatók általában szoktak adni egy lapot , amelyen rajta van, hogy mit kell mondani a vizsgán, miket kell ellenörizni,kerék csere stb...

Ezeknek a részletes leírása kellene.

(Persze ő elmondta az anyagot, de már nem emlékszem mindenre pontosan, és nem szeretnék vizsgán semmit sem kihagyni, ezért kellene)

Ha valaki esetleg rendelkezik ilyen lappal, és bescannelné,vagy ha fejből tudja pontosan, és leírná, azt nagyon megköszönném.

2010. febr. 6. 19:18
 1/9 anonim ***** válasza:
26%

Konkrétan menj oda az oktatóhoz és kérd meg, hogy mondja el!

Basszus...

2010. febr. 6. 21:19
 2/9 A kérdező kommentje:

Vizuális típus vagyok, ezért kellene inkább egy lapon.

Ha elmondaná megint az oktatóm, másnap már nem biztos, hogy megint mindenre pontosan emlékeznék.

Épp ezért szeretném inkább egy lapról megtanulni.

Egyébként ha nehezedre esik, akkor inkább máskor ne válaszolj. "Basszus" nélkül még egy jó tanács is lehetett volna...csak nekem kicsit máshogy jött le...basszus..

2010. febr. 7. 19:33
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia teljesen egyet értek veled ,hogy ha valaki nem tudja a választ akkor inkább ne is írjon egyébként én ezt találtam neked:

[link]

Remélem segít sajnos nem találom azt a lapot amit én kaptam mert az egy a4es lap volt minden "fontos" infóval pl a feladatok és az elmélet(kötelező felszerelés,ellenőrzendő dolgok,rövid komment)

2010. febr. 9. 20:05
 4/9 anonim ***** válasza:

Ilyet fogsz majd húzni a vizsgabiztostól, és be van rajta karikázva az elméleti és gyakorlati feladatod: [link]

Sok sikert!

2010. febr. 9. 20:18
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Én meg azt nem értem, mért nem lehet odamenni az oktatóhoz és megkérni, ugyan diktálja már le mi fog kelleni a vizsgán, mert pl. nincs hozzá anyagom/elfelejtettem.

Mért jobb itt feltenni ezt a kérdést, ahol idegen emberek vannak és nekik aztán tök mindegy, hogy te hogy fogsz levizsgázni.

Mi van pl. ha rossz linket írnak le. Majd azt mondod a vizsgán, hogy neked a gyakorikérdéseken nem jó anyagot küldtek? Hm?

2010. febr. 9. 20:35
 6/9 A kérdező kommentje:

20:05-nek, és 20:18-nak nagyon köszönöm a válaszát!

20:35-nek: Egyszerűen nincs arra idő, hogy lediktálja mégegyszer. Vannak rajtam kívül mások is, akikkel foglalkoznia kell. Tudom, én is fizettem érte, hogy oktasson, de egyszer már elmondta, és ha kiakadna, jogos lenne. Azt meg nem akarom, hogy kioktasson.Röviden ezért.

"Mi van pl. ha rossz linket írnak le." Veled ellentétben, csak azok válaszolnak, akik előtte utánajártak a dolgoknak, szóval én 100%-ban megbízom bennük. Ez az oldal ezért van.

Részemről ennyi. Köszönöm mégegyszer a két segítőnek!

2010. febr. 11. 05:47
 7/9 A kérdező kommentje:

[link]

Végre megtaláltam amit kerestem! :)

2010. febr. 13. 22:29
 8/9 anonim válasza:
Ez a freewebes anyag nagyon jó, én is ezt kerestem hasonló indokból! Köszi!!!
2011. júl. 27. 18:16
 9/9 anonim válasza:
Én is köszönöm, nekem is épp ez kellett!:)
2011. szept. 24. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!