Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 15 és 25 év közötti LÁNYOK!...

15 és 25 év közötti LÁNYOK! Nektek melyik jön be jobban?

Figyelt kérdés

(A képek csak illusztrációk)

Rally Lada:

[link]

[link]

[link]

VAGY

Rally BMW:

[link]

[link]

[link]

2015. jan. 13. 12:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok (és egyben a harmadik is)

És hogyan akarsz csajozni vele? Bemész a diszkóba, " Figyi cica van otthon egy versenyladám, gyere másszunk alá együtt"? biztos erre elmegy veled bárki is. Mert ugye ha versenyautó akkor nem mész vele utcára, ha utcára tudsz vele menni akkor már cska egy 20 éves replika. Ami meg inkább röhejes

2015. jan. 13. 21:46
 12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon sok amatőr versenygép van, ami nincs a végletekig hegyezve, rendszámos, de ha ránézel, vagy beleülsz, esetleg mész vele, akkor egyből leesik, hogy ezzel bizony lehet gyors köröket menni, vagy van elég ereje a kilinccsel előre kanyarodáshoz.
2015. jan. 14. 10:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Hiába bizonygatsz itt bármit, kérdező. Egy átlagos csajnak akkor tetszik az autó, ha kényelmes és jól néz ki. Aki nem ért hozzá, az magasról lekakálja, hogy hiper-szuper tervezett fel- és leömlőket, valamint megnövelt teljesítményű karburátort raktál a motorra (most mondtam valamit), ettől ő még egy 30+ éves, formavilágában és kényelmi szolgáltatásaiban elavult, régi csotrogányt fog látni. Ennyi.
2015. jan. 14. 10:36
 14/14 A kérdező kommentje:
ok, köszi értem én, csak nekem meg ezek a masinák jelentik az életet, és a "felmatricázol mintha versenykocsi lenne" kicsit kicsapta a biztosítékot (tény, hogy van ez a kategória, de én most nem erről beszéltem) DE ne is vitatkozzunk tovább, mert a kérdésemre bőséges választ kaptam, és megtudtam, amit akartam.
2015. jan. 14. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!