Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi a4 2. 0 pd tdi vagy...

BDominik kérdése:

Audi a4 2. 0 pd tdi vagy volvo s60 2.4'd5 szerindtetek melyik lenne jobb választás?

Figyelt kérdés
autóvásárlás előtt állok melyik lenne jobb választás,melyikkel vannak kevesebb problémák??
2015. jan. 11. 14:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy én manuális válto párti vagyok.Még nem szeretnék automatát venni.
2015. jan. 11. 18:08
 12/15 anonim ***** válasza:
91%
Ha 2.4 d5 volvo-t akarsz azért próbálj ki egy autómatát is. Hidd el utána nem fog kelleni a manuális. Egy ekkora autóhoz automata illik.
2015. jan. 11. 21:30
 13/15 anonim ***** válasza:

Azt azért tegyük hozzá, hogy a Volvoknál sem túl nagy divat a váltóban az olajcsere, ami idővel kifekteti az Aisin váltókat. Ha nincs rendszeresen cserélve bennük az olaj, akkor 250 000 km felett bármikor feladhatja a váltó a harcot, aminek a felújítása 300 000-ről indul ( a Geartronichoz pl anyagátban csak ~250 000 körül van az alkatrész ). Ha normálisan hajtottak egy manuálist, akkor a kuplung+lendkerék kombó is valamikor ekkortájt pusztul el, az viszont munkadíjjal együtt is megvan 300 000 alatt.

( mint írtam az automata felújítás 300-ról indul, ha a konverter jó, mert az önmagában megint majd egy 100-as plusz a váltó kiszedéséhez ki kell szedni a bal oldali komplett futóművet, a "bölcsővel" leengedni az egész motort és váltót félig és akkor lehet kiszedni a váltót illetve visszarakni, szóval ennek is van még egy kisebb költségvonzata).

Nekem mindkettő szimpatikus, bár én Volvo tulaj vagyok mégis magamhoz vennék egy A4 Quattro Avantot 3.0TDI-vel :P

A 2.0PD viszont kerülendő, vagy 1.9PD vagy 2.0CR.

2015. jan. 12. 02:25
 14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2015. jan. 13. 20:43
 15/15 anonim válasza:

Audit 1,9 pdtdi motorral,szerintem nem rosz,nekem 250000 van benne,szűrö,meg olajcseréken kívül semmi más..hidegben is úgy indul,mint mikor 20000 volt benne,olajfogyasztást nem ismerem...

A3 om van,egy rozsdapötty nincs sehol,nem nyikorog,nem nyaklik és 2001-es..

Volvo is bizt jó ,sok panaszt én sem hallottam róla,gondold át,csak az én tapasztalatomat írtam meg,..

2015. jan. 30. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!