Mi a hiba 120L-es skodánál, amikor 90 felett a motor egy idő után elgyengül?
Ja, van 40 évnél fiatalabb 120-as Skodri is.
Amúgy nekem egy 78-as Ladám van. Örököltem, de végig a családban volt. Meg van egy 10 éves Opelem is. Első tulaja vagyok új korától.
Szeretem én is a régi autókat, de az újabb sokkal kényelmesebb, praktikusabb. Jók voltak ezek a régiek a a maguk idején, de azért a kor közben tovább haladt. Az újaknak meg mért kéne 40 évet kibírni? Gondolom egy lapos-tv-t, mobiltelefont se 40 évre veszel, nem?
Na meg az akkori Skodák, Ladák mikor menetek el 300-400e km-t nagygenerál nélkül, mint a mai autók? Egy mai dízel blokknak 200-300e km meg se kottyan. Egy Ladát 100e után lehetett gyűrűzni vagy akár felfúrni.
az üzemanyag valamiért kevés..ha kilencven, ha kanyar, a nívó alacsony, és ilyenkor nincs tökéletes porlasztás.
nézd meg, miért nem elég a benzin(szint)?
Ha meghajtod, és akadni kezd, érdemes megnézni valamelyik gyertyát, hófehérnek kell lenni..na, akkor benyahiány, és túlmelegedés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!