Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a hiba 120L-es skodánál,...

Mi a hiba 120L-es skodánál, amikor 90 felett a motor egy idő után elgyengül?

Figyelt kérdés
Egy bizonyos fordulatszám felett.

2015. jan. 11. 14:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ja, van 40 évnél fiatalabb 120-as Skodri is.

Amúgy nekem egy 78-as Ladám van. Örököltem, de végig a családban volt. Meg van egy 10 éves Opelem is. Első tulaja vagyok új korától.

Szeretem én is a régi autókat, de az újabb sokkal kényelmesebb, praktikusabb. Jók voltak ezek a régiek a a maguk idején, de azért a kor közben tovább haladt. Az újaknak meg mért kéne 40 évet kibírni? Gondolom egy lapos-tv-t, mobiltelefont se 40 évre veszel, nem?

Na meg az akkori Skodák, Ladák mikor menetek el 300-400e km-t nagygenerál nélkül, mint a mai autók? Egy mai dízel blokknak 200-300e km meg se kottyan. Egy Ladát 100e után lehetett gyűrűzni vagy akár felfúrni.

2015. jún. 26. 13:11
 12/13 anonim ***** válasza:

az üzemanyag valamiért kevés..ha kilencven, ha kanyar, a nívó alacsony, és ilyenkor nincs tökéletes porlasztás.

nézd meg, miért nem elég a benzin(szint)?

Ha meghajtod, és akadni kezd, érdemes megnézni valamelyik gyertyát, hófehérnek kell lenni..na, akkor benyahiány, és túlmelegedés..

2015. jún. 26. 13:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem jól huzasd ki,had kormolódjon ki!Enyém elég jól megy,ha odalépek neki 180-nál akkor még bőven jól húz,210-nél teszem a 4.et.A vége az kb 250 körül van.
2015. jún. 26. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!