Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a 96 os...

Mi a véleményetek a 96 os fiat brava-ról és a Opel Astra Sedan 1.4i SE-ről?

Figyelt kérdés
Elsősorban az átlagos fogyasztásra lennék kíváncsi és hogy tapasztalatok alapján menyire megbízhatóak mik a típushibák és szerintetek melyiket érné meg jobban megvenni.

2015. jan. 11. 00:32
 1/7 A kérdező kommentje:

Ezekről lenne szó konkrétan.

[link]

[link]

2015. jan. 11. 00:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Ilyen kórnál és árkategóriánál egyértelmű, hogy az opel. Ez nem kérdés.
2015. jan. 11. 00:48
 3/7 anonim válasza:
Nekem egy 1.6os 2001es Bravam van, és abszolút meg vagyok vele elégedve. Ez az első autóm, eddig minden igényemet kielégítette. Fogyasztása városban olyan 8-8.5l/100km, országút 7l autópálya 7.5l (gond nélkül megy 150et). Brava mellett szól szerintem a megjelenés, sokkal fiatalosabb, modernebb kinézetű, mint az astra. Viszont azért az elektronikája nem a legmegbízhatóbb, azzal van/volt gondom, de nem vészes, inkább bosszantó.
2015. jan. 11. 01:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Csakis az opel. megbízhtaóbb, olcsóbb fenntartani. Ha komoly gond van akkor bontóban tonnaszámra van minden.
2015. jan. 11. 07:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Az Opelnek a fogyasztása csak országúton 5 liter vagy több. Átlagosan szerintem 7 litert eszik.

Ha nem rozsdás és tényleg minden jó rajta akkor jó vétel. 219.000 nem pénz egy jó állapotú autóért és egyébként megbízható kocsinak számít az Astra F.

A Brava-ról sok rosszat hallottam. Az tény hogy szebb a formája.

2015. jan. 11. 09:17
 6/7 anonim ***** válasza:
nagy fiatos vagyok,de ezt a bravat messziről elkerülném!ez valami leélt szemétdomb lehet!egy normális kép sincs róla csinálva!a hirdetésből még csak az sem derül ki milyen motor van benn!a kiváló és megkímélt szavakat nem tudom értelmezni ennél az autónál!a hátsó ablaktörlő már pl kép alapján tudható hogy nem működik,mert nem így kéne állnia alapesetben hanem vízszintesen és balra mutatva!A leírt szervízből kizártnal tartom,hogy bármi is megvalósult volna,főleg hogy amit leírt az majdnem 100ezer forintos tétel!azt azegész autó 200!stbstb.......az opel az legalább jól néz ki a képeken!van korrekt leírás!mondjuk az 5 literes kizártnak tartom,de összeségében 1000szer jobbnak tűnik a fiatnál
2015. jan. 11. 10:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az Opelt válaszd, ami sose kopel :D

De tényleg képekről nézve jó, egyben van, ráadásul ez az 1.4i SE 82 lóval az egyik ha nem a legjobb korabeli Opelekbe létező benzin motor.

Én is örülnék ha olyan lenne a Corsamban :)

2015. jan. 11. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!