Miért rángat az autóm?
Figyelt kérdés
Rángat és megtorpan, kis fordulaton alig akar menni, nagyobb fordulaton kezd magához térni, de ott sem az igazi.
Opel Corsa B 1.4i
Gyertyák egy hónaposak, kb 500km-t mentek, ugyan ekkor cseréltem levegőszűrőt is. Ma cseréltem gyújtás osztófedelet és rotort, de ez sem segített. Még benzinszűrőt is akarok ma, hátha az segít, meg a központi befecskendezőt kitakarítani. Még valami ötlet esetleg ha ezek sem válnak be?
Még annyi, hogy három henger gyertyája egyforma jó színű, de a 3. henger gyertyája barnás elszíneződésű. És most vettem tegnap meg ma észre, hogy néha durran egy egy kisebbet így a megtorpanás után. Mi okozhatja ezt?
2015. jan. 10. 14:30
1/1 anonim válasza:
Úgylátom,már lassan csak a trafó marad mint lehetséges hibaforrás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!